You are here: Home // Dezvaluiri // A inceput marea turnatorie

A inceput marea turnatorie

                                                          Sa te tii acum! Oare urmeaza PONTA!?

                      Adrian  DUICU a anunţat că i-a dat mită lui Andrei Bădin de la B1 TV

Prezentatorul Andrei Bădin, de la postul de televiziune B1, este urmărit penal pentru luare de mită, după ce, în august 2013, ar fi primit 5.000 de lei pentru a nu continua o campanie de presă care o viza pe Rovana Plumb, atunci ministru al Mediului, banii fiind daţi, potrivit unor surse judiciare de către preşedintele arestat al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu.
Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joi, că Andrei Dan Bădin este urmărit penal pentru luarea de mită, acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă acuzaţiile.
“În luna august 2013, numitul Bădin Andrei-Dan, realizator al unei emisiuni televizate, difuzată de un post de televiziune naţional, a pretins şi primit de la un denunţător suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presă care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului şi al Schimbărilor Climatice“, au scris procurorii în ordonanţa de efectuare a urmăririi penale.
Potrivit mediafax.ro, anterior, B1 TV a anunţat, într-un comunicat, că, în urma informaţiilor apărute în presă privind o posibilă punere sub învinuire penală a jurnalistului Andrei Bădin, a decis să suspende atât apariţia acestuia în emisiunile televiziunii, cât şi implicarea sa în deciziile editoriale.
B1 TV a precizat că această decizie este valabilă până la clarificarea situaţiei de către organele competente.
“Andrei Bădin beneficiază în mod firesc de prezumţia de nevinovăţie şi suntem convinşi că va lămuri acuzaţiile care i se aduc. Totuşi, din respect pentru telespectatorii noştri, simpla suspiciune de încălcare a codului deontologic al profesiei de jurnalist ne-a determinat să luăm, de comun acord cu Andrei Bădin, decizia de retragere a sa din emisiunile postului“, potrivit B1 TV.
Andrei Bădin este urmărit penal pentru luare de mită în dosarul în care fostul şef al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu, este acuzat că făcea trafic de influenţă de la biroul premierului Victor Ponta, au declarat surse judiciare pentru Gândul.
Ajuns în arest preventiv pentru corupţie, Duicu a susţinut în faţa procurorilor DNA că i-ar fi dat bani prezentatorului TV Andrei Bădin pentru a nu face o emisiune despre ministrul Rovana Plumb. În dosar sunt interceptări în cauză. Andrei Bădin a realizat o emisiune de dezbatere la postul local Tele2 Drobeta, patronat de familia preşedintelui suspendat al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu.
Din informaţiile prezentate până acum de procurori reiese că Adrian Duicu conducea în Mehedinţi o reţea de corupţie integrată. Potrivit DNA, în centrul reţelei ar fi Duicu şi fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, Constantin Ponea.
Din informaţiile noastre rezultă că procurorii insistă ca Duicu să-l dea în primire pe Ponta, întrucât numai aşa îl vor scoate din arest. Din ce ştim până acum Duicu nu a cedat.  Să vedem cât va rezista. Popescu a turnat serios şi iată-l liber acasă sub control judiciar. I s-a dat un exemplu ce înseamnă o buna cooperare cu procurorii.
Încâlcite sunt căile Domnului!

Detectivul de serviciu

 

 

Tags: duicu, emisiuni tele2 drobeta

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.