You are here: Home // Detectivi // Adelina Pestriţu: “Îmi doream să devin detectiv particular!”

Adelina Pestriţu: “Îmi doream să devin detectiv particular!”

Adelina Pestriţu, prezentatoarea emisiunii “D Paparazzi”, de la Kanal D, mărturiseşte că de mică şi-a dorit să devină detectiv particular.

adelina pestrituO profesie periculoasă, atipică şi plină de dinamism, la aceasta a aspirat Adelina Pestriţu încă din copilărie, pe vremea când majoritatea fetelor visau să devină doctoriţe sau profesoare. Pasiunea pentru aceasta ocupaţie şi-a descoperit-o urmârind seriale precum “Twin Peaks” şi “C.S.I”.
“De mică mi-am dorit să devin detectiv particular. Mi se pare o profesie pe cât de solicitantă, pe atât de interesantă. M-au inspirat producţiile pe care le urmăream la vremea respectivă. Pot spune însă că la Kanal D sunt un adevărat detectiv: în fiecare duminică dau în vileag secretele pe care starurile autohtone se străduiesc să le ascundă de noi “, a spus vedeta.

Dragă Adelina, avem un loc liber la Agenţie!

Detectivul de serviciu

Tags: adelina pestritu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.