You are here: Home // Dezvaluiri // Adrian Duicu i-a corupt pe Geoana cu 40.000 de euro si pe Nicolicea cu 300 mil. lei pentru a-i da functii în PSD

Adrian Duicu i-a corupt pe Geoana cu 40.000 de euro si pe Nicolicea cu 300 mil. lei pentru a-i da functii în PSD

Vineri seară, la postul B1TV, Eugen Nicolicea, ministru din partea partidului-fantomă UNPR în Executivul Ponta, l-a acuzat pe Mircea Geoană că a luat 40.000 de euro în 2009 ca să-l excludă de la şefia PSD Mehedinţi. În replică, „Prostănacul” proaspăt exilat din PSD l-a ameninţat pe „supertraseistul politic” că îl dă în judecată pentru insultă şi calomnie. Aşadar, avem o acuzaţie extrem de gravă şi o replică pe măsură. Dar care este adevărul? Vă explicăm noi cu lux de amănunte!


Adrian Duicu râvnea de mult să ajungă mare şef în PSD Mehedinţi, dar se lovea mereu de refuzul preşedintelui de atunci al filialei, Eugen Nicolicea. Duicu ţintea funcţia de secretar al filialei şi era dispus să plătească. Pentru a afla ce susţinere are Nicolicea la centru, Duicu l-a trimis pe sindicalistul local Mircea Şişman la prietenul acestuia de o viaţă, marele lider al PSD Miron Mitrea. După trei zile de tatonări şi mai multe pahare cu vin, Mircea a atacat problema: „Miroane, Duicu vrea să pornească război cu Nicolicea. Plăteşte regeşte. Tu pe cine susţii?”. Răspunsul lui Mitrea a fost ferm: „Şişmane, sunt buni banii băcuiului, dar eu merg pe mâna lui Nicolicea”.
Imediat ce a aflat răspunsul marelui om din PSD Miron Mitrea, Duicu a trecut la planul B: să-i cumpere bunăvoinţa lui Eugen Nicolicea. I-a reuşit după un timp, iar Duicu a ţinut să-şi anunţe anticipat amicul: „Gata, i-am dat lui Nicolicea 300 de milioane de lei – bani frumoşi la acea vreme – şi mâine mă pune secretar”. A doua zi, Adrian Duicu a fost uns de către Eugen Nicolicea secretar al filialei PSD Mehedinţi.
Fidel tehnicii de cumpărare a bunăvoinţei şefilor, Adrian Duicu „a dat ani buni cu plasa mii de euro baştanilor de la Centru, nu a ratat nici un lider până când a fost arestat”. Numai că în 2009 „s-au umflat bojocii în Duicu”! A mers cu „o plasă doldora de 40.000 de euro la Mircea Geoană şi cu o solicitare: să-l înlocuiască de la şefia PSD Mehedinţi pe Eugen Nicolicea”.
Iar după cum se ştie, Nicolicea a fost descălecat de Geoană, care l-a instalat în locul lui Eugen pe escrocul Adrian Duicu!!!

Articol preluat din ziarul Puterea, autor Mihai Palsu
Detectivul de serviciu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.