You are here: Home // Investigatii // Am primit la redacţie

Am primit la redacţie

 

Domnule director,

Ajutaţi-mă să-i găsesc pe ucigaşii fiului meu ! Acesta a  murit la 1 octombrie 2007,în urma unui aşa-zis accident de circulaţie, produs de autori  necunoscuţi  până acum. În noaptea de 29/ 30 septembrie 2007, fiul meu , Alexandru Flip, în vîrstă de 22 de ani, se afla ca pasager, pe motocicleta ( poliţiştii vorbesc de scuter deşi fotografiile îi contrazic) condusă de prietenul lui, Cornea Victor Lucian, şi se depalsau pe strada principală din Vînju Mare.                                    Erau urmăriţi de doi tineri, într-o maşină argintie, probabil Opel, cu luneta din spate spartă, iar în dreptul Poştei, în centrul oraşului, Lucian a întors capul să vadă ce este cu maşina din spate, moment în care a pierdut controlul şi motocicleta a intrat într-o Dacia Solenza, parcată regulamentar. Cornea Lucian a căzut pe capota acestui autoturism, iar fiul meu, Filip Alexandru, a căzut pe asfalt. A încercat să se ridice, dar conducătorul maşinii care îi urmărea, deşi avea timp să frâneze, pentru că se afla la o distanţă de circa 50 de metri, după declaraţiile unor martori, l-a luat în botul maşinii, l-a tîrît circa 25 de metri, apoi a trecut cu roţile peste el şi a fugit de la locul accidentului. De aici a început calvarul familiei mele. Copilul meu a fost transportat  de urgenţă la Spitalul Judeţean din Severin, unde dimineaţa în jurul orei 6.00 a decedat. Deşi există indicii că cei doi tineri din maşina argintie cu luneta spate spartă sunt cunoscuţi sau ar putea fi recunoscuţi, conform unor declaraţii de martor, nici poliţia, nici procuratura nu au ţinut cont de acestea. Ba mai mult, comisarul Marian Dobre a încercat  timp de un an să mă convingă de faptul că cel care conducea motocicleta este vinovat de moartea fiului meu. Cornea Victor Lucian a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar eu cred că el este vinovat doar pentru faptul că nu vrea să spună ce s-a întîmplat cu adevarat. Declaraţiile unor martori date în instanţă nu au fost luate în considerare, iar cei doi din maşina care urmărea motocicleta şi care l-au omorît pe fiul meu au rămas neidentificaţi. Cine sînt ei, cine îi acoperă şi ce au oferit în schimbul vieţii fiului meu ?

N.R.  Acesta este un fragment din scrisoarea trimisă de Dan Filip, din comuna Corlăţel, satul Valea Anilor. Din actele care o însoţesc se nasc foarte multe întrebări referitoare la modul de desfăşurare şi finalizare a anchetei, întrebări ale căror răspunsuri vom încerca să le aflăm.

Tags: criminali necunoscuti, dan filip valea anilor

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.