You are here: Home // Investigatii // ANCHETATORII AU RIDICAT SAPTE CUTII CU DOCUMENTE DE LA CLINICA MEDICALA DIN DROBETA TURNU SEVERIN SUSPECTATA DE DECONTARI ILEGALE DE SERVICII MEDICALE

ANCHETATORII AU RIDICAT SAPTE CUTII CU DOCUMENTE DE LA CLINICA MEDICALA DIN DROBETA TURNU SEVERIN SUSPECTATA DE DECONTARI ILEGALE DE SERVICII MEDICALE

Poliţiştii şi procurorii Parchetului Instanţei Supreme au ridicat şapte cutii cu documente în urma percheziţiei derulată joi, de la clinica medicală “Medix Medical” din Drobeta Turnu Severin, care a funcţionat până în decembrie 2013, într-o clădire ce aparţine europarlamentarului PNL, Cristian Buşoi sub numele de “Selfmed Clinic”.

 

 

Ofiţeri de poliţie judiciară au desfăşurat joi o percheziţie în Drobeta Turnu Severin, la clinica medicală “Medix Medical”, specializată în servicii clinice şi paraclinice, părăsind sediul unităţii medicale cu şapte cutii de documente.
Anchetatorii au refuzat să facă declaraţii cu privire la conţinutul documentelor, acestea urmând să fie analizate într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale.

 
Clinica medicală vizată de anchetatori a avut iniţial sediul în clădirea de pe strada Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, din faţa Palatului Administrativ, imobil ce aparţine familiei europarlamentarului PNL, Cristian Buşoi, dar în a doua parte a anului 2013 sediul a fost mutat într-un alt corp al aceluiaşi imobil. În perioada în care funcţiona în clădirea respectivă, numele clinicii era “Selfmed Clinic”, odată cu mutarea fiind schimbat şi numele firmei.
Mutarea şi schimbarea numelui apare şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi.
“Selfmed Clinic” a avut contract cu CJAS Mehedinţi pentru decontarea serviciilor medicale în perioada mai-decembrie 2013.
Clinica respectivă nu a mai încheiat contract cu CJAS Mehedinţi în 2014, în baza de date a instituţiei apărând o clinică nouă, “Medix Medical”, care derulează în prezent un contract de decontare a serviciilor medicale clinice şi paraclinice.

 
Percheziţiile de joi, din Drobeta Turnu Severin şi Timişoara au vizat patru persoane, într-un dosar privind fapte de decontări ilegale de servicii medicale, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei. Ar fi vorba despre administratorul unei reţele de clinici private din Timiş, un medic, un director din Direcţia Generală Antifraudă din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi un angajat cu atribuţii de control din aceeaşi instituţie. Dosarul deschis cuprinde acuzaţii de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
“Cercetările în caz vizează reprezentanţii legali ai unor furnizori de servicii medicale din cele două judeţe. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2012-2013, persoanele vizate ar fi indus în eroare reprezentanţii unei instituţii publice, beneficiind de complicitatea unor funcţionari din cadrul acesteia, prin prezentarea pentru decontare a unor servicii medicale fictive. Prejudiciul estimat, în acest moment, a fi produs în cauză este de 100.000 de lei”. a precizat Poliţia Română.
Iată două informaţii aproape identice între gruparea lui Leo de la Strehaia şi europarlamentarul Cristian Buşoi, care a terminat medicina la Timişoara. Tipul însă nu a profesat niciodată medicina, iar dacă ar fi să-l citez pe dr. Purea care , într-o seară la RTS spunea că este o jignire la adresa lui dacă se continuă al pune pe acelaşi plan cu unul care nu a profesat o zi de medicină. De fapt, tipul a făcut ulterior dreptul la FF şi acum apare ca notar public la cabinetul soacrăsii sau al nevestesii, nu mai stiu exact, trimisă şi ea (soacra) în judecată tot pentru mişmaşuri cu terenuri.

 
Ce aseamană cele două clanuri?  Bineînţeles că… lăcomia. Că unii sunt ţigani, că alţii sunt doctori, toţi au un numitor comun: lăcomia şi banul furat.
Sper ca procurorii să-i trimită acolo unde le este locul dar , sper, alături şi de unii judecători care consideră că ţiganii trebuie judecaţi în libertate întrucât nu suportă regimul penitenciar. Iar pe Leo să-l vedem în continuare la televizor.
Aşa să le ajute Dumnezeu!
Şi pentru că mi-am adus aminte un banc care ilustrează locomia, îl redau mai jos:

 
Averea inainte de toate- banc

Un notar ajuns europarlamentar cu o cariera de succes îşi parcă maşina sa Lexus nou-nouţă adusă de curând de la Bruxelles în faţa oficiului şi parcând maşina se grăbi să se laude în faţa colegilor săi. Pe când se dădea jos din maşina, un camion trecu în viteză pe lângă el şi-i făcu praf uşa de pe partea şoferului. Notarul sună imediat la 112 şi în mai puţin de 5 minute apăru şi poliţia. Înainte ca poliţistul să poată deschide gura notarul începu să ţipe isteric că maşina era cumpărată doar de o zi, că nu mai e acum bună de nimic indiferent cât ar încerca cei de la service să o facă ca înainte.
După ce avocatul se opri să respire, poliţistul se uită cu dispreţ şi milă la el şi îi spuse:
-Nu îmi vine să cred cât puteţi fi atât de materialişti voi notarii. Vă preocupă atât de mult averea voastră că uitaţi ce este mai important în viaţă.
-Cum poţi să zici aşa ceva?!, replică notarul.
-Dumnezeule, păi tu nici măcar nu realizezi că odată cu portiera camionul ţi-a smuls şi braţul stâng?????
-Dumnezeule!!!!! ţipă notarul, s-a dus şi Rolex-ul meu!!???!!!

Detectivul de serviciu

Tags: cladirea fosta casa mehedinteana drobeta turnu severin medi medical, cristian busoi europarlamentar, politia ancheteaza un notarul, medici corupti

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.