You are here: Home // Dezvaluiri, Investigatii // Atentie… la neatentie!

Atentie… la neatentie!

Primim la redacţie sesizarea domnului Lăieş Doinel, din Comuna Tâmna, sat Faţa Cremenii, judeţul Mehedinţi.Acesta a depus la Parchetul de pe langă Tribunalul Mehedinţi o plângere ce face obiectul dosarului cu numarul 1107/P/2013/. Petentul îl reclamă pe Pelea Ioan, expert topografic pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, fals material în înscrisuri oficiale şi fals intelectual.
Alături de Pelea Ioan, îl acuză şi pe Dan Ştefan din comuna Pădina Mare, sat Bibăn, judeţul Mehedinţi pentru complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu  comisă de Pelea Ioan.
Ce s-a întâmplat de fapt?   Lăieş Doinel se judecă cu Dan Ştefan în dosarul cu numărul 2466/313/2012 aflat pe rolul Judecătoriei Strehaia, pe o bucată de pământ. Au ajuns astfel la mâna experţilor. Întrucât Lăieşi Doinel a considerat că Dan Ştefan ar avea o „influienţă„  la Parchetul Strehaia  a cerut ca ancheta să fie efectuată de Procuratura Mehedinţi. Bineînţeles că dosarul a ajuns tot la Procuratura Strehaia.
Prin Rezoluţia din 13.12.2013, procurorul Cătălin Marinescu, de la Parchetul Strehaia, dispune Neînceperea Urmăririi Penale (NUP) împotriva făptuitorilor Pelea Ion şi Dan Ştefan.
Ce reclamă la ziar domnul Lăieş Doinel, de fapt: „ Să vedeţi culmea culmilor acum… Reclam o persoană şi o anumită faptă: Dan Ştefan din comuna Pădina, sat Bibăn, pentru fals în înscrisuri şi uz de fals, iar d-l procuror Cătălin Marinescu luându-se după Referatul poliţistului  Udrea Eugen, dă Rezoluţia  în dosarul meu cu N.U.P, dar atenţie, pe numele unui alt Dan Ştefan, din comuna Tâmna, sat Valea Ursului, dar nu pentru mărturie mincinoasă şi instigare la mărturie mincinoasă!!!  Este oare posibil ca în România  anului 2014, eu Lăieş Doinel, să reclam o anumită persoană pentru o anumită faptă şi să ni se judece reclamaţia pentru o altă persoană şi pentru o cu tot altă faptă?!”

 
Morala:  Da , se poate.  Aflăm că dl. Procuror  a şi fost avansat ulterior  Procuror şef.

 
Detectivul de serviciu

Tags: pelea ioan strehaia, sesizare

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.