You are here: Home // Diaspora // Banda lui PAPUC, prinsă de detectivii italieni

Banda lui PAPUC, prinsă de detectivii italieni

 

 

Jefuiau punctele de taxare de pe autostradă, cu topoare si târnăcoape

Cu o operatiune începută la Milano si încheiată la Forli, la cinci ore si jumătate după atacul la punctul de taxare autostradală din Lugo di Ravenna, investigatorii de la Polstrada i-au arestat pe trei jefuitori în serie, suspectati că au pus la cale zeci de lovituri, folosind topoare, tărnăcoape si ciocane.

28 de atacuri, o pradă totală de 200.000 de euro si multă frică si daune la punctele de taxare prădate. Detectivii erau de mai multe săptămâni pe urmele presupusilor autori ai raidurilor comise în ultimele patru luni în Lombardia, Veneto si Emilia Romagna, intrând si în Abruzzo.

 

Primul capturat, în gara din Verona, a fost un român în privinta căruia indiciile erau suficiente pentru a motiva un mandat de arest preventiv: Si-a lăsat amprentele digitale pe un bon autostradal, cu locul si ora compatibile cu unul dintre jafuri.

Hoti din România recrutati de italieni. “Cu banii câstigati trăiam ca un nabab”

Apoi au fost prinsi alti trei conationali, rezidenti la Milano si Monza. Ford-ul Galaxy al grupului, masină cu numere bulgăresti din proprietatea sefului bandei, a intrat pe Autosole si a iesit înainte de Lugo, supravegheat si cu un dispozitiv GPS instalat pe ascuns la bord de către detectivi.

 

“În jurul orei 23 infractorii au lăsat masina într-o zonă de lângă autostradă – au povestit politistii prezenti la fata locului – si s-au dus la punctul de taxare, traversând câmpul. O patrulă în haine civile i-a urmărit, pierzând contactul din cauza întunericului”.

Banda lui Papuc, arestată în Sicilia

În toiul noptii, pe la trei si jumătate, jefuitori au intrat în actiune “întrezăriti de departe” de investigatori. S-au apropiat de căsuta taxatorului de serviciu si l-au amenintat cu un topor si un ciocan, cu fetele acoperite cu bucăti de stofă tăiate în jurul ochilor. O lovitură de 4.500 de euro.

Siguri că nimeni nu i-a văzut, s-au dus la la ora 9 la un bar din Forli pentru a lua micul dejun. Urmăritorii de la Polstrada au apărut acolo, “în conditii de totală sigurantă, fără riscuri pentru alte persoane”, si au procedat la arestări.

Informaţie transmisă de:

Românul Nelu,  membru  al Agenţiei de detectivi TUDOR,   poreclit Fantomas de Italia

 

Tags: romani in italia

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.