You are here: Home // Detectivi // Bunica detectiv

Bunica detectiv

 

 

Cum a destructurat o bătrână o reţea de infractori condusă din Giurgiu

 

După ce au păcălit zeci de vârstnici din Capitală, doi escroci şi-au găsit naşul! O bunică a făcut pe detectivul şi i-a ajutat pe poliţişti să demaşte o grupare condusă de un deţinut închis la Giurgiu.

De acolo, acesta suna mai mulţi bătrâni pe care îi convingea că sunt câştigătorii unui premiu valoros, cu precizarea că pentru a intra în posesia lui trebuie să dea o anumită suma de bani. Din fericire, nu toţi au fost creduli.

O femeie de 72 de ani a pierdut toţi banii pe care îi avea, pentru că s-a lăcomit. Străinul de la telefon a convins-o să îşi amaneteze aurul, ca să poată să îşi primeasca asa-zisul premiu, iar apoi banii victimei au ajuns la partenera lui, o tânără de 21 de ani.

Lanţul infracţiunilor s-a rupt, după ce o altă doamnă şi-a dat seama că la mijloc este o escrocherie şi a sunat poliţia. Ba mai mult, ea a reuşit să o păcălească pe partenera puşcăriaşului.

M-am dus la bancă cu ea ca să mă prindă camerele de luat vederi“, povesteşte femeia.

Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere şi în baza unui flagrant individa a fost reţinută. Şeful ei neagă toată povestea pentru că risca ani în plus la pedeapsă.

Acest caz este o nouă dovadă că reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor organizează percheziţii superficiale în închisoarea de la Giurgiu şi că deţinuţii au telefoane mobile. Şi totul se întâmpla sub nasul comisarului Florinel Cristi Stănica, directorul instituţiei.

Sursa:   protv.ro

Detectivul de serviciu

 

 

Tags: bunica detectiv

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.