You are here: Home // Actualitate // CAPCANA SECOLULUI: Detectivul INVIZIBIL care face hoţul VIZIBIL

CAPCANA SECOLULUI: Detectivul INVIZIBIL care face hoţul VIZIBIL

Poliţia britanică apelează la o metodă inedită când trebuie să prindă hoţi fără prea mare efort. Metoda este inofensivă şi nu necesită intervenţia fizică a poliţistului. Stropi invizibili ai Apei Inteligente s-au impregnat în îmbrăcămintea şi în pielea hoţului.

Un bărbat de 28 de ani, din Marea Britanie, a căzut într-o capcană extrem de subtilă, invizibilă, a poliţiştilor. Sesizaţi în privinţa mai multor furturi din maşini în Londra, poliţiştii au recurs la o metodă simplă, eficientă şi, practic, invizibilă pentru a prinde hoţul.

În zona unde fuseseră reclamate furturile respective, poliţiştii au pus o maşină-capcană pentru infractori. În ea a căzut Yafet Askale, un bărbat de 28 de ani, care a pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Harlesden, din nord-vestul Londrei, de unde a furat mai multe obiecte, inclusiv un laptop.

A fost prins puţin mai târziu de către poliţişti, cu toate bunurile furate asupra lui. Capcana pe care i-au întins-o poliţiştii consta într-un kit “SmartWater”, care îl stropeşte pe infractor cu un jet subţire de “Apă Inteligentă”, scrie Daily Mail.

Apa conţine substanţe care, expuse la lumină ultravioletă, capătă o culoare verde-fluofosforecent, dându-l astfel de gol pe infractorul care a intrat în contact cu ele.

Sursa: Internet

Detectivul de serviciu

 

 

Tags: cum sa fac capcane pentru hoti, capcana anti hot, capcana secolului, capcane pt hoti, capcane hoti, capcana hoti, capcana pentru hoti online pe mobil, capcane la hoti, capcane pentru hoti, smart water pt hoti

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.