You are here: Home // Uncategorized // Capsunarii romani se intorc in tara schizofrenici si cu depresii grave

Capsunarii romani se intorc in tara schizofrenici si cu depresii grave

capsunariFoarte mulţi cetăţeni români care muncesc în afara graniţelor se întorc acasă schizofrenici şi cu alte tulburări psihice majore, ne spune medicul psihiatru conf. Gheorghe Oros, fost director al Spitalului de Neuropsihiatrie Oradea, citat de ziarul ring.ro.

“Am observat în spital o creştere semnificativă a numărului de schizofrenici şi de alţi bolnavi psihic printre cei care se întorc din străinătate. Debutul schizofreniei are loc acolo, iar când revin în ţară, boala deja e agravată. Etiologia schizofreniei nu este elucidată în totalitate, dar cauzele ţin de stres şi de schimbarea modului de viaţă. Totodată, aceştia se întorc şi cu depresii grave”, a declarat medicul psihiatru Gheorghe Oros.

“Românii plecaţi în străinătate sunt afectaţi de situaţiile umilitoare în care sunt puşi acolo, precum şi de discriminarea lor,” a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu.

 

Sursa, autor: Income Magazine,
Sursa foto: Income Magazine

Tags: capsunari, romani capsunarii poze

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.