You are here: Home // Detectivi // Ce aparatura „spion” folosim pentru a demonstra infidelitatea partenerului?

Ce aparatura „spion” folosim pentru a demonstra infidelitatea partenerului?

Ne confruntam zi de zi cu intebari tot mai variate despre produsele spyer pe care le folosim si care raspund de obicei unor nevoi destul de clare.
Infidelitatea partenerului sau testarea unor suspiciuni in acest sens, sunt considerate situatii intalnite frecvent, iar  pentru rezolvarea acestora punem la dispozitia clientilor nostri mai multe metode de urmarire.

1.- Prima si cea mai simpla dintre ele este inregistrarea cu un reportofon spion a persoanei suspectate de infidelitate. Acest lucru se poate petrece acasa, in masina sau chiar la purtator daca o haina sau o geanta permit ascunderea unui obiect de maxim 6 centimetri. Cu acest tip de reportofon secret se pot inregistra 15 ore in continuu si evident se pot obtine informatii pretioase.
2.- Cand se banuieste un adulter consumat in locuinta proprie, comuna sau nu celor doi parteneri, se poate apela la o camera video spyon camuflata in diverse obiecte ce ar putea fi introduse in casa fara a trezi suspiciuni. Ceasul de birou cu camera spy, becul sau diversele incarcatoare electrice sunt doar cateva dintre obiectele pe care le folosim atunci cand ni se cere o solutie de acest gen.
3.- Tot pentru o incapere supravegherea poate fi si audio, in timp real, ca sa se poata chiar interveni cand are loc o intalnire. Pentru aceasta situatie, tehnologia GSM este la indemana oricui, iar microfonul cu cartela GSM este dispozitivul care face posibila aceasta comunicare. Doar sunand pe numarul cartelei continute se poate asculta clar ce se vorbeste in interiorul in care a fost plasat mini microfonul.
4.- Nu in ultimul rand exista si posibilitatea monitorizarii GPS a unei persoane a carei deplasare in spatiu poate fi utila in descoperirea unor minciuni sau neconcordante in declaratii, care aduc semne de intrebare in viata de cuplu.
Pentru a sugera cat mai clar ce metode recomandam in monitorizarea si demonstrarea infidelitatii partenerului, este important sa cunoastem raspunsul la cateva intrebari despre mediul si programul subiectului in cauza.
Ii sfatuim pe toti cei care se confrunta cu astfel de indoieli sa apeleze cu incredere la la agentia noastra ce le poate pune la cerere aceste solutii de supraveghere si urmarire pentru a elimina incertitudinile si a rezolva situatia de criza aparuta.

Detectivul de serviciu

Tags: dispizitive spion, microfon spion ptr persoane infidele, cum poate fi inselate sistemele de urmarire dupa masini, aparat de urmarit persoane, www aparatura de urmarire, urmarirea unei persoane, inregistrare audio spion telefon, spionaj nevasta, infidelitati pe telefon, sistem de inregistrare partenerul de viata

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.