You are here: Home // Detectivi // Ce dispozitive folosim pentru a supraveghea o masina?

Ce dispozitive folosim pentru a supraveghea o masina?

Foarte des clientii nostri ne solicita cele mai bune solutii  cand doresc sa monitorizeze un autoturism.
Fie ca este vorba de parteneri de viata sau de afaceri, monitorizarea in timpul unei zile se indreapta spre mult utilizata masina.
Bineinteles nevoile sunt diferite, pentru unele persoane este foarte important sa asculte in timp real ce se petrece in masina, altele ar dori sa inregistreze totul, ca sa le ramana si dovada incontestabila, iar in anumite situatii este nevoie si de captare video.


Dupa multiple teste si o atentie sporita la tot ce ne-au cerut clientii cu privire la durata de functionare a echipamentelor de spionaj, va recomandam mai jos cele mai potrivite 3 produse.
1.- Microfon GSM cu ascultare 30 de ore pentru a fi plasat sub scaunele masinii. Cu el se poate asculta direct de pe telefonul mobil in timp real, atata timp cat masina se afla in aria de acoperire a reteli GSM utilizate.
2.- Reportofon spion ascuns in stick pentru a inregistra tot ce se vorbeste pe parcursul zilei in masina. Inregistrarile salvate se vor descarca apoi pe calculator. Pentru autonomie prelungita recomandam o baterie suplimentara tip R6 pentru situatiile in care vorbim de deplasari externe si este nevoie de mai multe zile de inregsitari audio
3.- Camere video spyon cu autonomie 12 ore, potrivita atat pentru monitorizarea interna a masinii dar si externa, anti vandalism. Ofera posibilitatea vizualizarii inregistrarilor direct pe receptorul propriu.
Indiferent de situatia in care va aflati la agentia noastra veti gasi mereu macar o solutie care se potriveste locatiei dumneavoastra. Nu va mai lasati macinati de banuieli ci testati totul foarte usor cu microfoanele si camerele ascunse din oferta noastra!
Detectivul de serviciu

Tags: camera video ascunsa in scaunul masinii, camera ascunsa autonomie, masini detectivi, camere video detectivi, detectivii pot face inregistrari, camere inregistrare video masina vandalism, detectiv de masini, http://detectivulonline ro/ce-dispozitive-folosim-pentru-a-supraveghea-o-masina/, dispozitive de ascultare ce se vorbeste in masina

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.