You are here: Home // Actualitate, Dezvaluiri // Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala

Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala

ELENA UDREA e fiica unui rrom din Pleşcoi, şofer de autobuz, care era angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7, decedat în martie 2009 si înhumat pe ascuns la Ghencea de Udrea. Şoferul se numea Dumitru Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.

 

 

Într-o zi, acesta a plecat într-o cursa lungă, până în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întâlnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil, care avea să primească două prenume: Elena, Gabriela. Faptul că este de etnie rromă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la un moment dat într-o că: “Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.

 

Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un mare amator de băuturi spirtoase, care avea ca avere două bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe), iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a Elenei Udrea), conform siteuluiobiectiv.info. Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz. Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .

 

În ultimele clase de liceu, fata a început, cum se spune in limbaj popular, să-şi “alerge caii”, devenind, usor accesibila, contra unor favoruri uneori materiale. “În mod concret, ea presta la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară , dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău”, sustine aceeasi sursa de informatii. “Tanti Petruţa îi făcea lipeala şi cu clienţi din Bucureşti, unde, eleva Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii.”, dezvaluie siteul amintit.

 

Din mărturiile celor care au cunoscut-o de mică: “La şcoală, Udrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătalin Predoiu, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, în acelaşi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, acesta i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică, ulterior, prietenia dintre cei doi stând la baza ascensiunii politice a lui Predoiu.”

 

Unul dintre prietenii lui Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela, aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Udrea, celebrei matroane locale “Tanti Petruţa”. “Tanti Petruţa” a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii codosi ai Capitalei anilor ’90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru’. Prietena şi partenera divei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine pe Răget. În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, frecventau si zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se cuplau mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi). Prinţişoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei cunoştinţă cu Dorin Cocos, care, la acea vreme, aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar.

 
Sursa : Postat la: 06.02.2015  Scris de: Ziua News
Detectivul de serviciu

Tags: elena udrea, dumitru udrea, femei din buzau

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.