You are here: Home // Detectivi // Cel mai cunoscut DETECTIV din Europa, in Romania, pe urmele prostituatelor

Cel mai cunoscut DETECTIV din Europa, in Romania, pe urmele prostituatelor

CAZ cu miza de 80.000 euro
Unul dintre cei mai cunoscuţi detectivi din Europa se află la Bucureşti. Polonezul Kristof Rutkowski speră să ajute la prinderea unui cetăţean israelian care a înşelat cu aproape o sută de mii de euro un om de afaceri olandez. Totul s-a întâmplat anul trecut, când afaceristul, care se afla în România, a apelat la serviciile unor prostituate.

În două cazuri larg mediatizate, Krzysztof Rutkowski a ajutat un băiat de etnie rusă şi o fată poloneză să scape de asistenţii maternali norvegieni şi să se întoarcă la părinţi.

Olandezul i-a cerut ajutorul detectivului anul trecut. Atunci, în urma unei vizite în România, un israelian, care conducea o reţea de prostituţie, a început să îl şantajeze.

Pentru noi cel mai important este ca acest cetăţean să fie prins. El a înşelat cu 80.000 de euro un cetăţean olandez. Şi din cauza lui, cetăţeanul olandez a trebuit să plece din Olanda.

Afaceristul olandez a fost ameninţat că vor fi publicate înregistrări şi poze cu el în ipostaze compromiţătoare. Detectivul spune că are suficiente informaţii pentru a-i da de urmă israelianului care a pus la cale şantajul.

“Infractorul este la Bucureşti. El spune că este în Egipt. Ieri l-am contactat”, a explicat detectivul.

În paralel, autorităţile române desfăşoară o anchetă pentru prinderea şantajistului. După ce a fost depusă o plângere la poliţie, anchetatorii au dat de urma fetelor din reţea. Cauza se află pe rolul parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
Detectivul de serviciu

Tags: detectivi

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.