You are here: Home // Actualitate // Ciorapul nostru în chimirul cehilor de la CEZ

Ciorapul nostru în chimirul cehilor de la CEZ

Cehii de la CEZ s-au obişnuit să bage mâna până la umăr în buzunarele consumatorilor casnici de energie electrică. Din cauza noului sistem de facturare şi încasare, oltenii trebuie să-şi pună bani la ciorap pentru a-şi achita înainte de toate datoria către cehii de la CEZ. Altfel, intră la penalităţi şi se aleg cu aviz de deconectare.

Ca să ne simţim mai confortabil şi să ne distribuim mai bine banii, cehii de la CEZ  au descoperit electronul din atom şi au impus un nou sistem de încasare a facturilor de energie electrică. Fiecare client primeşte, prin poştă, o factură cu 3 taloane, fiecare dintre acestea având, normal, un termen limită de plată. Lungul drum al facturilor de la Craiova la Bucureşti şi de aici la „adrisant” îl obligă pe aceasta să pună, din vreme, la ciorap, suma probabilă pe care să o achite pe primul talon. Pentru că atunci când deschide plicul, constată că mai are doar două zile până la expirarea termenului de onorare a plăţii Mai mult, cehii au inventat produsul… două într-una. Spre exemplu taloanele I şi II , care acoperă perioada iulie-septembrie, trebuiau achitate pe 5 şi, rspectiv, 7 iulie. Şi cum înstiiţarea de plată  a ajuns la abonat pe 3 iulie, fiecare a trebuit să scoată banii de la ciorap şi să-i treacă în chimirul cehilor de la CEZ. Cu ciorap cu tot! Cehii continuă să-i jumulească pe olteni, ca pe gâşte. Pentru că ei au încă pene şi zboară graţios din guvernare în guvernare! Au şi „combustibil” din belşug, iar de un asemenea lichid de propulsie pe scara socială cine nu are nevoie!?

D. Olteneală

Tags: cez

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.