You are here: Home // Diaspora // Condamnat pentru viol, trafic de persoane si exploatare sexuala

Condamnat pentru viol, trafic de persoane si exploatare sexuala

Marcel Vasile, un proxenet roman in varsta de 36 de ani a fost condamnat la 15 ani inchisoare in Marea Britanie pentru viol, trafic de persoane si exploatare sexuala.

Marcel VasileUna dintre victimele lui Vasile, în vârsta de 23 de ani, a fost una dintre cele sase românce aduse în Marea Britanie de catre traficanti care erau, de fapt, tatal si fratele ei, Bogdan Nejloveanu si respectiv Marius Nejloveanu. În 2008, Bogdan si Marius Nejloveanu i-au ”vândut” o femeie lui Vasile, un proxenet român stabilit în Londra si cautat pentru trafic de fiinte umane în Spania. Victima a reusit sa scape de Vasile si a revenit în România, unde s-a dus la politie.
Tatal si fiul Nejloveanu au fost arestati în 2011, dar Vasile a fost eliberat, exercitând presiuni asupra victimei. Vasile a fost extradat din Spania în decembrie 2012, pe baza unui mandat de arestare european.
Proxenetul a fost caracterizat de catre detectivul britanic Colin Ward drept o persoana “calculata, cu caracter amenintator, fara pic de remuscare”.

Sursa: Internet

Tags: bogdan si marius nejloveanu, proxeneti

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.