You are here: Home // Dezvaluiri // Consumatorii casnici, în trupa „ băieţilor deştepţi” din energie !

Consumatorii casnici, în trupa „ băieţilor deştepţi” din energie !

 

Consumatorilor casnici de energie electrică li se propune un an fără scurtcircuite  la preţul „luminii” ş fără pericol de incendiere a buzunarelor. Crede cineva ?

 În sfârşit, conducerii Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei i s-a făcut milă de teşchereaua leşinată a consumatorilor casnici şi a  hotărât în consecinţă. Adică, în anul 2014, toţi cei ce se zgâiesc la cîte un bec chior, aninat de tavanele locuinţelor, vor fi înrolaţi în trupa „băieţilor deştepţi” din energie. Ei vor primi doar energie ieftină, hidro şi nucleară, la preţul de 155 de lei/Mwh, preţ care va rămâne neschimbat şi în acest an. Producătorii de energie Termo trebuie să se descurce prin livrări pe piaţa concurenţială. Crede cineva ? Răspunsul se subînţelege. În facturile de pe primele trei luni din 2014, certificatele verzi sunt pe poziţia lor, de o culoare crudă, taxa de cogenerare este prezentă,  şi nu lipsesc la apel nici accizele de toate felurile. Colac peste pupăză, cehii de la CEZ, care se ocupă de controlul distructiv al buzunarelor consumatorilor casnici din Oltenia, produc drojdie în cantităţi mari, pe care o folosesc fără restricţii în pregătirea „ cozonacului” profitului propriu. Acum Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei vinde gogoşi. Le înghite cineva ?

Detectivul Nae

Tags: energie electrica

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.