You are here: Home // Actualitate // Cum sa te razbuni daca te-a inselat

Cum sa te razbuni daca te-a inselat

IN ATENTIA CLIENTELOR MELE !

 

Atunci cand afli ca te-a inselat, razbunarea este primul lucru care iti vine in minte. Te doare cand stii ca i-ai oferit totul, iar instinctul lui animalic a fost mai presus decat ratiunea. Este momentul ca el sa se caiasca, iar tu sa profiti de asta si sa il atingi acolo unde stii ca il doare cel mai tare. Iata cateva metode prin care sa te razbuni in cazul in care te-a inselat.

1. Fii indiferenta

De regula, cei care inseala sunt cam narcisisti. Cel mai crunt mod prin care te poti razbuna pe un narcisist este sa nu-l bagi in seama. Ignora-l, nu il lasa sa se linguseasca pe langa tine si sa-ti spuna cat de rau ii pare. Nu ii arata durerea pe care o porti in suflet, detaseaza-te de el si taie orice contact. Indiferenta va fi cea care il va enerva cel mai tare.

2. Paraste-l mamei lui
Dupa ce aloci putin timp pentru a te reculege, nu-ti fie rusine sa aplici o metoda de razbunare cat se poate de copilareasca, dar foarte eficace. Macar sa stie si ea cum a calcat stramb fiul ei. Vei scapa din relatie, multumita ca l-ai facut de ras in fata celei care i-a dat viata.

3. Fa o schimbare in viata ta

Ok, te-a inselat, acum nu trebuie sa stai inchisa in casa si sa plangi cat e ziua de lunga! O modalitate perfecta de a te razbuna pe el este sa faci o schimbare in viata ta. Iesi in cluburi cu prietenii, fa o sesiune de shopping si revino la viata cu o atitudine care il va face sa regrete ceea ce a facut. Pune poze noi cu tine pe Facebook si fa-l sa te roage in genunchi sa il primesti inapoi.

4. Pozeaza in ipostaze provocatoare

O alta modalitate sa ii rasucesti si tu cutitul in rana este sa faci cateva poze in ipostaze provocatoare, iar daca in ele mai apare si un alt barbat despre care el nu a stiut pana acum sau, mai rau, unul dintre rivalii lui din cercul de cunostinte, atunci tacamul este complet. Nu trebuie sa ajungi in pat cu respectivul, ci doar sa ai grija ca el sa iti ofere o mana de ajutor fara sa stie pentru a-ti indeplini planul.

5. Gaseste succesul
Succesul in plan personal sau profesional! Aceasta este, in opinia multora, una din cele mai bune metode prin care te poti razbuna pe un partener infidel. Determinarea ta il va scoate din sarite sau il va face sa regrete amarnic cat de usor a putut sa renunte la tine. Fie ca slabesti drastic ori ca avansezi in cariera, succesul sau va fi o dulce razbunare.

6. Spune-i ca suferi de BTS

O metoda la fel de eficace de a te razbuna este sa il pacalesti ca suferi de vreo boala cu transmitere sexuala. Ok, e o razbunare copilareasca, dar tu nu ai fost ranita de el atunci cand si-a facut de cap cu alta? Suna-l si da-i vestea, iar apoi nu-i mai raspunde la telefon. Nu va mai dormi vreo saptamana de griji, unde mai pui ca va da si o groaza de bani pe controale medicale.

7. Taie orice forma de comunicare cu el

O razbunare simpla si eficienta. Treci peste el, taie-l din lista de prieteni de pe Facebook, baga-i numarul de telefon in lista cu respinsi, scoate-l de tot din viata ta. Cel mai probabil va face eforturi disperate sa se impace cu tine, insa aminteste-ti ca odata ce l-ai iertat, sansele sunt foarte mari sa te insele si alta data.

Detectivul de serviciu

Tags: cum poti sa te faci detectiv, www unica metoda de a afla de cate ori te-a inselat

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.