You are here: Home // Uncategorized // De câte ori pe săptămână e normal să faci sex

De câte ori pe săptămână e normal să faci sex


La 20-30 de ani, bărbaţii pot face sex în fiecare zi  (daca au cu cine!), însă performanţa  sexuală scade odată cu vârsta, astfel că, la 50 de ani, rămân “normale” patru-opt acte sexuale pe lună, dar nu cu nevasta, altfel nu s-ar plânge pe la detectivi că sunt înşelaţi.
Un specialist englez în domeniu, Thomas Glynn, spune că ritmul activităţii sexuale este influenţat de constituţia biologică a fiecaruia dintre noi, de vârstă şi de factorii de mediu, culturali, sociali, estetici. Un rol esenţial îl joacă şi odihna, alimentaţia şi atracţia pentru partener. O constatare corectă pe care o ştiam şi noi.

 
Studii făcute de-a lungul timpului pe acest subiect arată că bărbaţii românii sunt mai puţin preocupaţi de performanţa sexuală faţă de americani, spre exemplu, unde standardele în ceea ce priveşte numărul de contacte sexuale într-o lună sunt destul de ridicate.  Normal, dacă ne găndim ca ei nu au grija zilei de măine!
Tot americanii au realizat şi studii ştiinţifice pe acestă temă care spun cam aşa: orientativ, între 20-30 de ani, sunt normale în medie 15-30 de acte sexuale pe lună. Între 30-40 de ani, media actelor sexuale scade la opt pe lună, cu o marjă de +-5, adică pot fi şi 3, la fel de bine cum pot fi şi 13.
Performanţa sexuală scade odată cu vârstă, astfel că între 40 şi 50 de ani, media scade la 4-8 acte sexuale pe lună, adică 1-2 pe săptămână. După 50, cam deloc.
O altă problemă care mai poate apărea în viaţa cuplului după câţiva ani este scăderea dorinţei sexuale. Este absolut normal ca un cuplu de 40 de ani să nu mai facă sex cu aceeaşi frecvenţă cu care ar face un cuplu de 20 de ani, spune Thomas Glynn. Asta da mare constatare.

Detectivul Ciupy

Tags: de cite ori de face sex, cate acte sexuale sunt normale pe zi?, cate contacte sexuale sunt normale, de cate ori pe saptamana poti sa faci sex daca ai intre 16 20 ani, de cate ori faci sex dupa 50 ani, sex online ro, la 40 ani e normal sa faci sex o data pe saptamana, daca am 16 ani de cate ori pot face sex pe saptamana ?, cum sa intarat nevasta sa facem sex, sex cu nevasta adevaruri

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.