You are here: Home // Detectivi // Depistarea interceptarii

Depistarea interceptarii

DEPARAZITAREA AUDIO-VIDEO vizeaza identificarea şi eliminarea microfoanelor sau a camerelor video ascunse sau disimulate dintr-un spaţiu privat. Procedura este efectuată cu aparatură fabricată de producatori de renume special în scopul în care este folosită. În general, tehnica folosită este noua si costisitoare, dar oferă clienţilor siguranţa deplină.

În România se vând anual aproximativ 34.000 de camere video disimulate şi 28.000 de microfoane disimulate. Dintre acestea, aproximativ 25% sunt de mare performanţă şi nu pot fi depistate cu ajutorul aparatelor ne-profesionale.
Legea românească este relativ permisivă faţă de spionajul economic, aşa că singura opţiune pentru firme şi oamenii de afaceri este să se protejeze singuri în faţa acestui flagel.
Depistam diferite  modele de microfoane, camere sau alte dispozitive care reprezintă un risc de securitate a informaţiilor. Facem verificări complete pentru ca partenerii noştri să fie siguri că nu sunt supuşi riscului de a fi spionaţi.

Arii generale de utilizare:
- Verificarea periodică a birourilor managerilor de top;

- Verificarea periodică a sălilor în care se desfaşoară şedinţe importante;
- Verificarea maşinilor în care au loc discuţii de afaceri;
- Verificarea spaţiilor de cazare;
- Verificarea domiciliului.

MONITORIZAREA SPECTRULUI este utilă la evenimente importante din viaţa unei firme (întâlniri de afaceri, examene de angajare, şedinţe importante). Monitorizarea spectrului este o formă derivată a deparazitării. Ea vizează microfoanele sau camerele wirless care pot emite din interiorul unei incinte către persoane aflate în exterior.

Monitorizarea spectrului nu este eficientă împotriva reportofoanelor care nu transmit, dar elimină riscul prezentat de persoane care poartă aparate de transmisie cu scopul de a străpunge securitatea informaţională a unei instituţii.

A fost  realizat un material despre activitatea de detectare a mediilor de interceptare. S-au oferit explicatii despre tipurile de clienti si, mai ales, despre tipurile de microfoane spion, camere disimulate si alte dispozitive pe care romanii le folosesc pentru a se spiona reciproc. De asemenea, materialul raspunde la intrebarea: “Am telefonul ascultat”. Firmele de detectivi particulari au fost luate cu asalt de românii care cer curăţarea caselor şi birourilor de microfoane. De partea cealaltă, molipsiţi de microbul interceptărilor, tot mai mulţi cetăţeni solicită acestor societăţi să asculte telefoanele nevestelor.

Reprezentanţii firmelor de detectivi spun că primesc solicitări pentru deparazitări audiovideo de la români din toate categoriile. „Vin să ceară curăţarea microfoanelor din case sau birouri de la cei mai amărâţi, dar cu probleme psihice, până sus. Avem mulţi oameni aflaţi în funcţii publice care ne solicită acest lucru şi o fac pentru a-şi apăra dreptul constituţional la viaţă privată
Isteria creşte când se descoperă microfoane.

Detectivii spun că fluctuaţii mari în solicitările de deparazitare se înregistrează atunci când se descoperă microfoane, în special în cazul persoanelor publice. „Dacă apare la televizor cineva că a găsit un microfon, atunci două-trei zile sună toată lumea. Sau cum a fost cu nebunia cu arestările de la vamă, în ziua aceea, pe site-ul nostru au intrat numai VIP-uri de la vamă. Serviciile pe care le oferim noi sunt profesioniste şi destul de scumpe, pentru că aparatura este foarte costisitoare. Serviciul de urmărire a angajaţilor este destul de solicitat, mai ales de firmele mari, care descoperă, astfel, că salariaţii nu-şi fac treaba sau vând şi marfă concurenţei.

Totodată, copiii cu părinţi înstăriţi sunt urmăriţi de detectivi care ajung să se infiltreze în anturajul copilului.  Sună tot felul de cetăţeni care cer să ascultam telefoanele altora şi sunt foarte dezamăgiţi când le spunem că nu facem aşa ceva”.

„Sunt unii care sună şi spun că dau 20.000 de euro dacă o prinzi pe nevastă-sa că îl înşală.”
„Avem detectivi care vin din sfera serviciilor secrete ale statului.”

„M-a sunat unul într-o zi şi m-a întrebat dacă vreau să-i ascult telefonul nevesti-sii şi cât costă? Şi i-am răspuns că îl costă cam între 15 şi 25 de ani. Şi el mi-a răspuns că asta n-ar fi o problemă, că el e în arest.”

200 de euro costă curăţarea de microfoane a unui apartament.

Detectivul de serviciu

Tags: cum depistez microfoane, cum depistezi daca esti ascultat ?, cum depistezi daca ai microfoane in casa, cum se depisteaza un cip, vand microfon detectiv, cum poate fi depistat un microfon, microfoane disimulate, cum se gasesc microfoane ascunse, cum se poate depista o camera video in apartament, cum poti depista daca ai microfon in masina

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.