You are here: Home // Detectivi // Detectivi… dezamagiţi!

Detectivi… dezamagiţi!

amantiCât timp îi ia unei persoane căsătorite să devină infidelă? Răspunsul îl oferă jurnalistii de la Huffington Post, care citează rezultatele unui studiu realizat de un site destinat persoanelor căsătorite care doresc o aventură.

 
Potrivit sondajului realizat de ashleymadison.com, care a studiat comportamentul utilizatorilor săi, cei care vor să aibă o aventură extraconjugală au nevoie de numai 36 de ore să si treacă la fapte.
Astfel, utilizatorii site-ului se înregistrează de obicei dimineata, între 8 si 10, iar în timpul pauzei de masă încep căutarea unui posibil partener. Iar aventura propriu-zisă are loc, de obicei, a doua zi, după terminarea serviciului.
“Datorită tehnologiei moderne, aventurile extraconjungale au devenit la fel de simplu de pus în practică precum comandarea prânzului sau descărcarea unor melodii de pe iTunes”, consideră fondatorul site-ului, Noel Biderman.

 
Problema se pune cam aşa:  dacă lipitura se face aşa de repede, cănd ne mai sesizează clientul, cand acţionam noi şi când îi mai prindem?

Tags: detectivi, detectivul online

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.