You are here: Home // Detectivi // Detectivi pe urmele candidatilor la presedintie

Detectivi pe urmele candidatilor la presedintie

Pe lângă postaci pe facebook şi pe diverse site-uri ostile, social-democraţii au angajat şi oameni care se ocupă de urmărirea îndeaproape a unor lideri politici. Fie că îi incomodează, fie că vor să-i şantajeze dacă sunt prinşi pe picior greşit, fie că sunt parteneri de alianţă, politicienii din alte partide sunt pândiţi zile şi săptămâni de-a rândul.


Când a fost vorba de Cătălin Predoiu, era de înţeles, dar chiar şi Crin Antonescu, pe vremea când încă se mai iubea cu Victor Ponta a fost în colimatorul detectivilor. Acum i-a venit rândul şi lui Klaus Iohannis (foto), încă primar al Sibiului. În cazul lui, PSD îşi poate potrivi ceasurile, pentru că tabieturile lui Klaus Iohannis au ore fixe. Duminica, ziua începe la oră exactă la biserică, urmează vizita la cimitir şi drumul spre casă. Bursa Zvonurilor a aflat că Iohannis ştie că are pe urmele sale o liotă de persoane care-i pândesc toate mişcările şi de când a ajuns liderul liberalilor este şi mai atent. Toată aventura este susţinută financiar de câţiva baroni PSD. Bursa Zvonurilor a aflat că aceştia nu-i livrează lui Victor Ponta dovezile obţinute, ci le ţin sub cheie, şi nu ar fi exclus să fie folosite chiar şi pentru compromiterea actualului lor şef de partid. Se pare că numărul dosarelor creşte direct proporţional cu numărul duşmanilor pe care şi-i fac social-democraţii. Iar duşmăniile în PSD pornesc întotdeauna de la bani.
Articol preluat din ziarul Puterea
Detectivul de serviciu

Tags: candidatul la presedintie fost spion, iohannis

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.