You are here: Home // Detectivi // Detectivi pe urmele copiilor

Detectivi pe urmele copiilor

Statisticile ingrijoratoare privind consumul de alcool, droguri si chiar fumatul in randul minorilor i-au pus in garda pe parinti.
Suspiciunile pornite de la cateva absente se pot materializa in adevarate operatiuni de filaj ale copiilor, intrucat parintii au inceput sa angajeze detectivi particulari pentru a afla ce hram poarta odraslele lor.
“Interogatoriile” care durau ore, prelegerile sau binecunoscuta “bataie rupta din rai” sunt metode invechite prin care parintii isi puneau la punct copiii cand calcau stramb sau cand acestia doar traiau cu impresia ca odraslele lor au gresit. Mai nou, copiii devin subiecte ale unor adevarate operatiuni de filaj, parintii apeland la serviciile agentiilor de detectivi particulari.
“Cand parintele simte ceva ciudat in comportamentul copilului, daca are prea multe absente sau mai rau, incep sa dispara obiecte din casa, apeleaza la noi”, ne-a declarat Dumitru TUDOR, director al „Agentiei de detectivi particulari TUDOR”.

Ingrijorarea parintilor este motivata. Studiile recente arata ca 11% dintre tinerii cu varste intre 15 si 24 de ani consuma droguri, iar 66% consuma alcool. “Primim astfel de cereri. Sa urmaresti un copil este mai greu decat sa te tii dupa un adult. Copilul nu are un traseu bine stabilit. Merge  cu autobuzul sau pe jos. E mult mai usor sa te tii dupa un adult care se suie in masina”, ne-a dezvaluit Victor, unul dintre detectivii agentiei. El chiar a fost implicat in astfel de urmariri.
Parintele intra pe pagina de internet a agentiei, www. detektivtudor. ro, unde se gasesc toate datele de contact. Odata intrati in legatura cu detectivii, acestora le sunt puse la dispozitie fotografii recente ale odraslei, programul sau date despre prietenii acestuia. Din acest moment incepe supravegherea. In toate cazurile pe care le-a avut, Victor a descoperit ca odraslele merg cel putin doua ore la scoala. Dupa care se intalnesc cu persoane mai mari, de obicei din afara scolii.
“Cei mari le spun ca daca umbla in gasca lor vor fi cei mai smecheri sau ca vor fi temuti si priviti cu respect. Am auzit cand le-au spus asa ceva, dupa care incepeau sa-i stoarca de bani. Am avut un caz cand dupa ore se duceau si consumau alcool in cantitati considerabile pentru varstele lor chiar in locuri publice, prin spatele blocurilor”, isi aminteste Victor. Cum este descoperit adevaratul motiv al declinului “subiectilor” urmarirea inceteaza.
“Se realizeaza un film cu momentele care il incrimineaza, un set foto si un raport de investigare. Acest pachet este inmanat clientului. Mai grav e cand descoperi ca odrasla lor consuma droguri si esti obligat de lege sa anunti Politia”, a incheiat  Dumitru TUDOR.
Copiii pot fi parati de telefonul mobil
Parintii din Capitala si alte orase mari din tara au gasit deja o solutie ca sa afle ce fac copiii lor la scoala. Ei apeleaza la o firma de detectivi care sa ii alerteze prin mail sau SMS in cazul in care notele scad sub o limita rezonabila, cand incep sa se adune absentele, etc. Pentru un tarif intre 50 si 100 lei pe luna, parintii ar putea afla aproape orice – de la orarul copilului, examene, noutati de la profesori, etc.

 
Detectivul de serviciu

Tags: copii detectivi film, detectivii urmaresc copii

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.