You are here: Home // Actualitate, Detectivi // Detectivii care urmaresc copii, tot mai cautati de parinti

Detectivii care urmaresc copii, tot mai cautati de parinti

Afla cât costă serviciile lor şi cât sunt de eficiente

Serviciile de detectivi particulari devin tot mai populare. La aceşti specialişti apelează şi părinţii, atunci când îşi bănuiesc odraslele de pasiuni periculoase. Uneori, bănuielile se adeveresc, dar psihologii spun că este mai uşor de prevenit asemenea situaţii neplăcute, prin mai multă atenţie şi afecţiune.

De cele mai multe ori părinţii recurg la ajutorul detectivilor, atunci când îi bănuiesc în consumul drogurilorpasiune pentru jocuri de noroc sau chiar prostituţie. Detectivii afirmă că, în majoritatea cazurilor, bănuielile părinţilor se confirmă.

“Un om de afaceri are o fiică, ea are 15 ani. Tatăl a văzut din întâmplare o imagine pe un site din internet, unde fata oferea taxe pentru satisfacerea bărbaţilor. Ancheta a început prin faptul că am mers la acel site și am găsit fata acolo. Detectivul i-a scris, ea a acceptat o întâlnire și a numit chiar şi un preț“, a declarat directorul unei agenţii de detectivi.

În opinia psihologilor, dacă părinţii au recurs la serviciile detectivilor particulari, înseamnă că în relaţiile lor s-a produs o ruptură.

Totuşi, nu toţi părinţii sunt gata să angajeze un detectiv particular:

Serviciile agenţiilor de detectivi particulari costă aproximativ 30-50 de euro pe zi. Investigaţia unui caz concret costă aproximativ 400-500 de euro.

Detectivul de serviciu

 

Tags: caut detectiv particular, detectiv un om urmarit

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.