You are here: Home // Detectivi // Detectivii… de trufe!

Detectivii… de trufe!

 

Cu toate că sunt cel mai vechi detectiv din România (ian. 1991), recunosc sincer că nu auzisem că există şi detectivi…de trufe. Pentru cine nu ştie ce sunt trufele, iata  explicatia: un soi de ciupercă extrem de gustoasă, aromată şi rară, care creşte sub pămănt. Acestora, li se mai spune şi “diamantele negre”. Locurile unde cresc trufele, aceste adevărate mine de aur, sunt ţinute secret de căutatori. Iar pentru “detectivii de trufe”, secretul este sfânt. Şi încă ceva. Pentru găsirea trufelor, detectivii folosesc câini specializaţi, întrucât, acestea emană un miros specific si puternic. Iar câinii folosiţi, sunt din rasa Lagotto Romagnolo, fiind singura rasă de câini recunoscută ca având calitatea de a găsi trufe.
Preţul unui kilogram de trufe (ciuperci) văndute în occident, ajunge şi la 600 de euro/kilogramul. Trufele albe, care sunt cele mai apreciate, se vând între 2000-4000 euro/kg. Cel mai scump exemplar de trufă s-a vândut cu suma de 330.000 dolari, cântarea 1,5 kg., cumpăratorul fiind proprietarul unui cazinou din Macau.
Stau şi mă întreb, după ce am primit asemenea informaţii, dacă mai are rost să mă ocup cu infidelităţi ?. Sau trec la noua activitate, detectiv de trufe !


Detectiv Tudor

Tags: detectivi de trufe, poze trufe, poze cu trufe, caini de trufe de vanzare, poze cu trufe din romania, trufe ciuperci poze, ce sunt trufele, trufepoze

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.