You are here: Home // Detectivi // Doua disparitii ciudate

Doua disparitii ciudate

1. Viceprimarul din Dubova îşi caută fiul cu detectivi particulari
Flaşcă a dispărut din Bucureşti din data de 9 decembrie 2013 şi e în continuare de negăsit

Emil Flaşcă viceprimarul din comuna Dubova judeţul Mehedinţi a angajat o firmă de detectivi particulari pentru a da de urma fiului său dispărut fără urmă din data de 9 decembrie 2013. Răvăşit de o asemenea situaţie viceprimarul Emil Flaşcă nu s-a rezumat doar la a-şi da fiul în urmărire la poliţie, ci s-a dus personal la Bucureşti de mai multe ori pentru a apela la ajutorul detectivilor particulari. Băiatul lui a dispărut din Bucureşti. El continuă să fie de negăsit, de parcă ar fi intrat în pământ. ”Ca orice părinte, n-a putut să stea cu mâinile în sân şi să se uite doar în spinarea poliţiştilor. S-a dus personal la Bucureşti şi a angajat o firmă de detectivi patriculari ca să-i caute băiatul. Până în prezent nu s-a aflat nimic de copil. Pur şi simplu a dispărut dintr-o dată, de parcă ar fi intrat în pământ. Nu este singurul lui copil. Mai are două fete, studente la Timişoara. Copilul alesese Bucureştiul, căci aici lucra după terminarea facultăţii”, ne-a declarat o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Potrivit Poliţiei Române, Iosif Emanuel Flaşcă, de 23 de ani, a plecat pe data de 9 decembrie 2013 de la domiciliul unui prieten de-al său şi nu a mai revenit. El are înălţime 1,80 metri, 60 de kilograme greutate, păr blond, faţa ovală, nas mare, drept. Cine îl vede este rugat să sune la 112 sau să anunţe la prima secţie de poliţie.

 
Actele şi telefonul mobil, de negăsit

 
Fiul viceprimarului comunei mehedinţene Dubova a terminat de curând Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi locuia în Bucureşti, acolo unde se angajase de curând la o firmă multinaţională de transport. Tatăl său a fost anunţat că băiatul lui nu a mai ajuns la serviciu. Viceprimarul a declarat că ultima dată şi-a văzut fiul la Eibenthal, acolo unde locuiesc, duminică, 8 decembrie, după care băiatul a plecat la Bucureşti. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. Tatăl tânărului a fost anunţat de reprezentanţii firmei din Bucureşti, la care lucrează fiul său, că acesta nu s-a mai prezentat la lucru. De atunci, părinţii au dat telefoane la toate rudele şi prietenii, dar nimeni nu pare să ştie nimic despre el. Au mers în capitală, la locuinţa băiatului, unde i-au găsit toate lucrurile, mai puţin actele şi telefonul mobil. ”Îl căutăm în continuare. Îl caută şi poliţiştii intens. Nu ştim dacă a plecat din ţară. L-am văzut ultima dată duminică, când a fost acasă la noi, după care a plecat la Bucureşti. Nu mai lipseşte niciun prieten, este singurul care lipseşte şi a fost ultima dată luni seara, pe 9 decembrie 2013, la ora 19, la un prieten. Sunt în Bucureşti, să mai trec pe la spitale, să vedem. Nu s-au găsit nici telefonul mobil şi nici actele. Telefonul este închis”, a declarat Emil Flaşcă, tatăl dispărutului. Părinţii susţin că băiatul lor nu avea probleme de sănătate şi nu îşi explică dispariţia, mai ales că din punct de vedere profesional, îi mergea bine în Capitală.

 

2. FIUL POLIŢISTULUI LOCAL A DISPĂRUT DE ACASĂ DE CINCI ZILE, DUPĂ CE A PLECAT LA CUMPĂRĂTURI

 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost dat dispărut şi în consemn la frontieră, ultima dată vorbind la telefon cu părinţii în urmă cu cinci zile când a plecat la un centru comercial din municipiu să-şi cumpere haine. Părinţii lui Andrei Valentin Drăgoi spun că în data de 28 august au vorbit la telefon ultima dată cu fiul, întrucât în ziua respectivă erau plecaţi la ţară, într-o localitate din apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, iar tânărul era singur acasă.

Noi am fost la ţară şi când ne-am întors, am sunat băiatul, în data de 28, joi, pe la 14.05 şi l-am întrebat ce face. A zis <<Mami, sunt în drum spre Carrefour, am auzit că sunt reduceri la haine şi încălţăminte şi vreau să îmi cumpăr şi eu.>>. Am zis <<Bine, mami!>>. Mi-a mai zis că are o linie de baterie la telefon. Am încercat să îl sun în jur de 17.30 – 18.00 să ia şi pâine când vine acasă şi era telefonul închis şi de atunci nu mai ştim nimic despre el.”, a declarat luni, mama tânărului.
Când au ajuns la casa din Drobeta Turnu Severin, părinţii au găsit în apartament toate actele băiatului, inclusiv portofelul cu bani, iar telefondul personal a fost închis în momentul în care şi-au dat seama că nu ajunge acasă şi au încercat să îl contacteze. Oamenii au sunat pe la rude, pe la prieteni, dar nimeni nu ştia nimic de el.
Andrei este student la Facultatea de Drept din cadrul Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin, în anul al II-lea .
Părinţii au anunţat dispariţia tânărului la Poliţie, iar ulterior au postat anunţuri în locurile publice din Drobeta Turnu Severin cu fotografia şi numărul de telefon al tatălui pentru ca cei care îl vad pe tânăr să îl contacteze pe părinte.
„Tânărul dispărut a fost dat în urmărire la nivel naţional, în acelaşi timp s-a luat şi măsura consemnului la frontieră. Rudele acestuia au postat la fiecare centru comercial şi instituţie din Drobeta Turnu Severin fotografia acestuia cu datele de identificare.”, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan.
Primele informaţii arată că în momentul în care a plecat de acasă Andrei purta un tricou de culoare neagră, şort roşu, încălţăminte neagră şi ochelari de vedere.


După ce a postat fotografia tânărului dispărut în Drobeta Turnu Severin, tatăl acestuia care este poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin a primit un apel telefonic în care un individ i-ar fi cerut o sumă importantă de bani, în valoare de aproximativ 50 000 lei, sub forma unei răscumpărări pentru a-şi revedea fiul.
Cu privire la acest apel, tatăl tânărului dispărut a refuzat să facă declaraţii, punând acest lucru pe seama răufăcătorilor care au văzut afişul şi profitat de durerea sa.
Oana Mitu
Detectivul de serviciu

Tags: iosif flasca gasit, disparitii timisoara, iosif flasca a fost gasit, iosif flașcă, cazuri de disparitii, flasca iosif emanuel, disparitii, disparitii ciudate in bucuresti, tanar disparut bucuresti

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.