You are here: Home // Servicii secrete // Dronele personale, super-spioni la purtator

Dronele personale, super-spioni la purtator

 

Îţi pot oferi mult confort psihic, sau dimpotrivă, te pot transforma într-un adevărat paranoic. O nouă eră a supravegherii este pe cale să înceapă, având potenţialul să transforme radical lucrurile, de la relaţiile dintre părinţi şi copii până la modul în care le va fi invadată intimitatea celebrităţilor.


Toate acestea pentru că tehnologia momentan folosită de CIA în misiunile de spionare a teroriştilor din Pakistan este pe cale să ajungă în mâinile civililor.
Dronele personale – versiuni private şi mai mici ale infamului Predator – reprezintă următoarea mare atracţie pentru cei care vor să îşi urmarească partenerii pe care îi bănuiesc de adulter.

 


De asemenea, noile drone s-ar putea dovedi unelte de vis pentru paparazzi, a caror denumirea provine de la ideea de “insecte bazâitoare”, ocazie cu care această metaforă va prinde viaţă. Câteva mii de drone personale sunt deja programate pentru a fi construite anul viitor şi aruncate pe piaţă. Chinezii lucrează de zor. Noi am cumpărat-o deja.
În Marea Britanie, autorităţile folosesc deja acest tip de drone pentru a lua urma răufăcătorilor. Roboţii aerieni măsoară aproximativ o jumătate de metru între fiecare două elice opuse ale celor patru rotoare cu care sunt dotaţi şi întrebuinţează tehnologia vehiculelor zburătoare nepilotate, creată iniţial pentru misiunile de recunoaştere militare.


Dispozitivul alimentat cu baterii este echipat cu camere de supraveghere de tip CCTV precum şi cu obiective cu detecţie termică. Dronele sunt astfel proiectate încât să survoleze silenţios spaţiul aerian şi să transmită în timp real imagini de la sol.
Desigur, aparatele pot fi staţionate pe diferite suprafeţe suspendate, prestându-şi sarcinile cu aceeaşi eficienţă. Vă dăm un sfat, gratis: trageţi perdelele cănd faceţi sex, altfel riscaţi să vă vedeţi în ziarele de scandal. Sau poate vă ajung pozele la părinţi. Şi să vezi omor atunci.


Preţul dronelor folosite de civili  se ridică la sume care nu sunt accesibile chiar oricui. Noi am avut noroc cu prietenii noştri care se plimbă liberi prin Europa şi sunt extrem de “atenţi” unde-şi lasă alţii jucăriile nesupravegheate.
Detectivul de serviciu

Tags: drona spionaj pret, dronele personale, drona spionaj, sfaturi drona de jucarie

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.