You are here: Home // Dezvaluiri // DUICU, DE LA 2 SI 3, LA DOCTORAT

DUICU, DE LA 2 SI 3, LA DOCTORAT

 

Baronul de Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat în arest preventiv, a reuşit o performanţă demnă de cartea recordurilor! De la notele de 2, 3 şi 4 în liceu a ajuns la diploma de doctor în ştiinţe militare. Ascensiunea profesională a avut loc după ce Duicu s-a înscris în PSD. Site-ul de ştiri hotnews.ro prezintă traseul profesional al lui Adrian Duicu de la notele mediocre din liceu până la doctoratul în ştiinţe militare.
Note de 2, 3 şi 4 în liceu, dar doctor în ştiinţe militare, după botezul PSD. Baronul Adrian Duicu, a devenit sclipitor la şcoală după ce s-a înscris în PSD, iar dacă în liceu notele sale erau mai mult decât mediocre, după ce a intrat în PSD, IQ-ul de inteligenţă al baronului Duicu, a crescut brusc, astfel încât a devenit doctor în ştiinţe militare. Fotografia paginii de catalog arată că notele de cinci şi patru făceau legea în dreptul numelui lui Duicu.

 
Cel mai greu se pare că l-a chinuit limba română. Aici, Duicu a reuşit să treacă cu greu primul trimestru cu note de 6,7 şi 8, dar cu 2 în teza la limba română. Chimia se pare că nu a fost deloc pe placul baronului PSD. Pe primul trimestru, el a rămas corigent la această materie unde a obţinut un doi, un trei, un şapte şi un patru în teză. Că nu a excelat la limba română s-a văzut şi din discursul public, presărat de greşeli gramaticale.

 
Adrian Duicu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi şi preşedinte al PSD Mehedinţi, a terminat Liceul Economic Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin. Conform jurnaliştilor de la hotnews.ro, el a reuşit să îşi şocheze atât profesorii care l-au avut elev, cât şi pe foştii săi colegi de clasă. Cu toţii au aflat că cel care în liceu abia trecea clasa, şi-a trecut mai târziu în CV un titlu de doctor în ştiinţe militare. Duicu a fost, acum doi ani, extrem de relaxat la întâlnirea cu colegii şi profesorii din liceu. Acesta şi-a consultat amuzat catalogul, iar un profesor chiar a comentat cu voce tare: „Nu am crezut niciodată că o să ajungi unde eşti!“.

 
Adrian Duicu e urmărit penal de DNA într-un dosar în care e acuzat pentru şapte infracţiuni, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi instigare la dare de mită. Potrivit referatului DNA, Duicu ar fi comis trafic de influenţă inclusiv în sediul guvernului, în biroul premierului. Victor Ponta a negat că ar avea o implicare în acest caz. Duicu se află în arest preventiv din luna februarie a anului 2014.
Detectivul de serviciu

Tags: baronul duicu doctorat, duicu, duicu adrian doctorand

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.