You are here: Home // Actualitate, Detectivi, Justitie // Dupa 20 de ani de casatorie, sotul adulter plateste toata viata

Dupa 20 de ani de casatorie, sotul adulter plateste toata viata

Cine calca stramb dupa o casnicie de cel putin 20 de ani ii va plati despagubiri toata viata partenerului, daca acesta nu se recasatoreste. Noul Cod Civil, aflat in vigoare  stabileste asemenea sanctiuni pentru infidelitate. Numai ca sotul sau sotia trebuie sa dovedeasca la procesul de divort, cu probe, aceasta acuzatie. Iar probele sunt obtinute cu ajutorul detectivilor particulari, care au devenit foarte cautati de cand s-a schimbat legea.

Dupa 21 de ani de casnicie, si cu doi copii adolescenti, o femeie si-a vazut toata viata data peste cap. Banuia ca sotul o inseala si a vrut sa fie sigura. Asa ca a angajat un detectiv particular, care i-a adus dovezile necesare, iar acum isi da sotul in judecata.

Alta femeie, pe care barbatul, dupa 24 de ani de casatorie, a parasit-o pentru alta, mai tanara, vrea sa divorteze. Chiar daca e nefericita, noul Cod Civil o avantajeaza. La proces, ea trebuie sa vina cu probe furnizate de o firma de detectivi particulari.

Practic, cei care au minimum 20 de ani de casatorie pot cere judecatorilor stabilirea unei rente viagere, a unei sume de bani, pe care partenerul infidel va fi obligat sa o achite lunar.

Ca sa prezinte dovezi in instanta, sotii sau sotiile cer ajutorul detectivilor particulari.

Inarmati cu probe concrete, inclusiv filmulete sau inregistrari audio, partenerii inselati pot capata in instanta despagubiri care depind de bunurile pe care le detin cei doi soti si de veniturile lunare care intrau in casa inainte de pronuntarea divortului.

Agentia de detectivi particulari TUDOR (tel. 0744881694) va sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti daca sunteti intr-o asemenea situtie.

Sunati-ne si va stam la dispozitie cu sfaturi si consultanta gratuita.

Detectivul

 

 

Tags: ce drepturi am dupa douzeci de ani de casnicie, renta viagera sot adulter, proces adulter, detectivi adulter, adulter aflat dupa divort, sotie dupa 20 de ani, dupa 20 ani casnicie ai drepturi, dupa 20 de ani de casnicie, adulter divort copii, dupa 20 de ani de casnicie o colega

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.