You are here: Home // Editorial // EDITORIAL: Delatiunea…regina probelor !

EDITORIAL: Delatiunea…regina probelor !

Ani de zile procurorii au anchetat dar nu reuseau sa dovedeasca mai nimic. Din lipsa de probe. Nu degeaba se spunea ca suntem tara cu cea mai mare coruptie, dar nu aveam corupti.

Iata ca schimbarea Codului penal si de procedura penala  a adus o schimbare : « torni,  scapi mai usor ». Si a inceput turnatoria nationala. Toti marii escroci au inceput sa se « dea in gat » unii pe altii. Atat de tare incat, « Beciul domnesc » nu mai face fata. Deci, delatiunea a fost cheia succesului.

ANAF-ul a inteles repede miscarea. Sa vedeti cate pârâciuni vor fi la ANAF de acum incolo. Le vor trebui multi inspectori  care sa verifice valul de delatiuni. Poporul roman are in sange pârâciunea. Cum credeti ca a aparut zicala : « Sa moara si capra vecinului ». Vecinul are un BMW X6 si nu a avut serviciu niciodata.  Pac cu pâra la ANAF !  Morisca a inceput. Ce va urma, va fi groaznic.  Cele mai crunte razbunari vor fi facute prin ANAF. Sau daca ANAF-ul preia din modelul Fiscului american, care prevede : « cel care denunta o frauda fiscala poate primi intre 15 si 30% din dauna care a fost prevenita sau recuperata » atunci va fi groaznic pentru evazionisti. Noroc ca politicienii nostri nu au fost de acord cu aceasta masura motivand ca spiritul civic ar putea fi inlocuit de delatiune.  De fapt, motivul a fost frica de ce va urma.

DNA-ul  este pe sfarsit ca popularitate. Vine tare din urma, ANAF-ul. Daca credeti ca nu am dreptate, va rog sa mai asteptati putin inainte de a ma pune la zid.

Dumitru TUDOR

Tags: editorial

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.