You are here: Home // Editorial // EDITORIAL:
T R I A D A

EDITORIAL:
T R I A D A

Triada este denumirea structurilor de crimă organizată din China. Iată că Severinul are şi el la ora actuală o structură mafiotă care a păcălit oamenii legii mult timp. Conducătorul “Triadei” în Turnu Severin este nimeni altul decât avocatul Crudiu Sorin. Un băiat şarmant, inteligent, ştiutor de carte. Şcolit într-ale avocăţiei de nimeni altul decât de fostul judecător, apoi avocat, Sârboiu.

 

Pe vremuri, Sârboiu reprezenta persoana care făcea şi desfăcea totul. Fie ca judecător, apoi ca avocat. Iată că domnul avocat Crudiu, şcolit la „profesorul” Sârboiu, ca tânăr avocat stagiar, şi-a depăşit profesorul.  Ulterior, angajat împreună cu avocatul Gherghe Constantin, l-au avut ca “profesor” pe un alt mare specialist în toate, şi iarăşi foarte deştept, avocatul Sandu Bălănescu.
Astfel, tânărul avocat a avut de la cine învăţa meserie. S-a copt ca avocat, s-a despărţit de Gherghe, care între timp a ajuns primar, şi-a făcut propria casă de avocatură şi a pornit la drum. Marii oameni de afaceri, la sugestia primarului, între care şi Constantin Bădescu, l-au angajat avocatul casei.
Mintea luminată a avocatului Crudiu, bogăţia afaceristului Costi Bădescu şi lăcomia primarului Gherghe  s-au unit toate şi au format “Triada”. Cea mai de succes echipă din oraş. Bădescu câştigă toate licitaţiile scoase la mezat de Gherghe, Crudiu îl învaţă să facă contracte “beton”, apoi câştigă în instanţe toate litigiile apărute, şi iată cum prosperă toţi cei care compun “Triada”.
Bădescu ajunge în topul Forbes, ca cel mai bogat severinean, Crudiu ca un avocat de succes şi prosper om de afaceri, devenind şi cel mai bogat avocat din Drobeta Turnu Severin, iar de Gherghe ce să mai zic. Putred de bogat, din “salariul de primar”, dar şi cu o poreclă pe cinste: “Costel Fyfty-Fyfty”!
Pentru echilibru, organele statului reacţionează. Secţia teritorială a DIICOT Mehedinţi, avându-l vârf de lance pe “Cattani”-ul Severinului, procurorul Costică Şopalcă, tânărul Odină şi încă un procuror atât de şters încât nici nu-i ştiu numele.
Începe războiul între cele două “instituţii”. Prima luptă o câştigă DIICOT-ul. Bădescu este trimis în judecată pentru o evaziune de 12 milioane de euro. Într-o altă acţiune este trimis în judecată şi Crudiu pentru evaziune şi relaţii cu ţiganii din Strehaia, specialişti în facturi false, Primarul, cât pe ce să fie târât şi el în mocirlă pentru o maşină luată de la Crudiu, via jandarmul Micşoniu.
Procurorii radiază. Iată însă că deznodământul nu-i ajută. Îl arestează puţin pe Bădescu, îl plimbă cu cătuşe pentru televiziuni, apoi îl pun pe liber, la fel procedându-se şi cu Crudiu şi Micşoniu, rămânând şi ei în libertate.
“Triada” se repliază. Îl aduc pe Şopalcă intr-o stare în care sănătatea i-a fost pusă în primejdie, scăpând cu ajutorul medicilor de la spitalul din Timişoara (dar se pare că lucrurile nu stau chiar bine pentru acesta, gurile rele prevestindu-i pensionarea=.
Pe Odină, aţi văzut în articolul  (Procuror momit cu o „găinarie” de avocatul pe care îl ancheta, publicat in ziarul Adevarul), îl desfiinţează Crudiu, înregistrându-l, ca în filmele cu proşti, iar cel de-al treilea, de care nu se ştie mai nimic, pare a fi un zero barat.
Iată cum “Triada” este câştigătoare în partea a doua.

 

Colegii din eşalonul superior al celor trei procurori nu suportă această înfrângere ruşinoasă, ies la atac, le fac dosare şi le preiau în structurile superioare ale DIICOT-ului.
Chiar dacă va mai dura puţin, pun pariu că toţi trei vor avea soarta lui Fenechiu.
Bădescu, simţimd sfârşitul imperiului de carton, creat pe evaziune şi returnări de TVA, la mintea luminată a lui Crudiu, îşi divizează firma lui de bază – SC Trans Baco SRL, în trei firme:
1. SC Real Construct Management SRL, sub nr. J/25/44/2011, al cărui administrator legal este desemnat Bădescu Ilie, tatăl lui Costi şi în care acţionarii au câte 50% fiecare. Bădescu Ilie – tatăl şi Bădescu Constantin – fiul.
2. SC Partener Busines Office SRL înregistrată sub nr. J/25/347-2011, reprezentată de Bădescu Constantin în calitate de administrator, având ca acţionari pe: Bădescu Constantin 20%; Crudiu Sorin 20% şi Bădescu Ilie 60%.
3. SC Apolodor Danube SRL înregistrată sub nr. J/25/146/2010, reprezentată legal de Bădescu Constantin în calitate de asociat unic.
Care a fost scopul divizării societăţii SC Trans Baco SRL ce-i aparţinea lui Bădescu Constantin în proporţie de 100% _
Prima, Real Construct Managrment, preia toate lucrările care se aflau în desfăşurare şi banii de încasat pe lucrările efectuate de Trans-Baco SRL, plus terenurile.
A treia, Apolodor Danube, preia toate imobilele aparţinând Trans-Baco înainte de divizare.
A doua, Partener Busines Office, pe care o dirijează de fapt Crudiu, a fost creată pentru a transfera pe ea toate datoriile faţă de terţi şi litigiile existente, ca apoi, la momentul potrivit, domnul avocat să ceară intrarea în insolvenţă, apoi faliment, dând astfel ţepe de miliarde tuturor celor care aveau de recuperat bani de la Bădescu.
Studiind mai atent modul de lucru al lui Crudiu, a reieşit că acesta, în afară de ştiinţa de carte de care dă dovadă, mai apelează la judecătorii  “prieteni” cărora le povesteşte speţa, iar ei  vin cu ideile pe care le vor accepta în hotărârile care vor fi luate. El produce documentaţia cum a fost instruit şi surpriză mare: câştigă procesele.
Toată lumea are acoperire legală, iar domnul Crudiu îşi întăreşte astfel, pe piaţa avocăţească, poziţia de lider. Peste puţin timp, vom dovedi cu documente cele afirmate mai sus. “Sentinţele” date prin “metoda Crudiu”.
Îi cunoaştem pe majoritatea judecătorilor din Mehedinţi. Un procent destul de mare sunt oameni de o calitate şi probitate profesională, morală, deosebită. Aceştia nu acceptă asemenea metode.
Dar pădure fără uscături nu există. Aşa că, unii mai lacomi şi mai naraviti  în rele, acceptă metodele lui Crudiu şi în scurt timp se vor vedea rezultatele.
Pentru că nu este posibil ca o familie de judecători “prietenii ştie care”, să aibă venituri salariale de 200 milioane lei pe lună şi să cheltuie 300 milioane lei pe lună numai pe întreţinerea copiilor studenţi în străinătate.
Explicaţia stă în “metoda Crudiu.

D. TUDOR

Tags: el mai bogat severinean, judecator sarboiu, trada gherghe crudiu badescu, www mh -sopalcacostel@com ro, badescu constantin crudiu, apolodor danube, sc real construct management srl, real construct srl mehedinţi, casa de avocatura crudiu, casa de abocatura crudiu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.