You are here: Home // Editorial // EDITORIAL Un mare… fâsss!

EDITORIAL Un mare… fâsss!

 

Mare zarvă la Mehedinţi. Toate televiziunile centrale de ştiri au urlat de dimineaţa până seara, cu ce acţiuni fantastice au loc la Drobeta Turnu Severin. Toţi evazioniştii milionari ai Severinului, au fost ridicaţi de la domiciliu cu mascaţii. Pe unii i-au luat chiar în izmene, că nu au avut săracii timp să se mai îmbrace. Mascaţi, jandarmi din trei judeţe, procurorii DIICOT din toată Oltenia, declaraţii peste declaraţii, ce mai, iureş mare de tot. A venit fata cu gunoiul sa-mi încaseze banii şi nu putea, ca tot trebuia să-i dea explicaţii unei colege pe care l-au mai arestat. Nu vă spun că tot oraşul era cuplat la posturile de ştiri, să audă ce s-a mai întamplat. A fost o stare de bucurie, frenezie, recunosc că atât eu cât şi jumătate de oraş chiar îi doreau arestaţi pe aceşti mizerabili de evazionişti care ne rîd în nas cît de deştepţi sunt ei şi cât de proşti suntem noi ceilalţi care muncim cinstit. Ai auzit, l-au luat pe sergentul Micşoniu care a ajuns şef la comunitari, pe Izvoranu marele şef de la CCH, pe Bădescu din nou, chiar şi pe intangibilul Tibi Giuca, marele patron care se scaldă la SPA-ul lui cu anumiţi procurori.
Dar ce vorbeşti frate, l-au luat primul la audieri pe marele avocat Crudiu, apărătorul tuturor infractorilor din Mehedinţi, omul considerat „şeful cel mare”, creierul operaţiunii ! L-au adus pe el cu mascaţii, om serios şi bun plătitor de taxe şi impozite după cum se lăuda el în faţa microfoanelor, care mai să-i intre în gură, nu alta. Dar, surpriză mare.  Omul a ieşit de la audieri, vesel şi surprins că nu ştia de ce a fost tocmai el chemat la audieri. Şi uite aşa, unul câte unul au fost lăsaţi băieţii în libertate, şi pe noi cu ochii-n soare.

Şi dintr-o dată s-a instalat liniştea în oraş. Au fost puşi toţi în libertate. Se vor judeca la Curtea de Apel Craiova. Acolo unde au toţi rude, surori, prieteni. Peste vreo şapte ani, vom afla şi noi rezultatul. Până atunci mai trag câteva contracte cu statul, mai adună câteva milioane, mai ung şi ei unde trebuie.

Mai zilele trecute i-am felicitat pe cei de la DIICOT pentru modul cum au acţionat în cazul Felix.  Dar când îi au ca adversari pe alde Crudiu , Izvoranu, Bădescu, Giuca şi alţi grei, s-au mulţumit cu plevuşca: Ţuţurigă şi încă un neica nimeni. Abia acum s-a văzut valoarea DIICOT-ului.  Liga I este grea. Poate alţii de la Bucureşti se califică.

Acum îi dau dreptate lui Crudiu, când cu un tupeu inimaginabil îi transmitea prin intermediul unei fătuci, unui anumit procuror „că nu are ce să-i facă”!

Se pare că aşa este. Sau poate…!?

 

Dumitru TUDOR

Tags: audieri diicot, mascatii din drobeta turnu severin ce actiuni au avut, tibi giuca

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.