You are here: Home // Editorial // EDITORIAL: Votantii… lui Dragnea!

EDITORIAL: Votantii… lui Dragnea!

A venit moda marilor oameni politici. Competiția pentru ei,  a devenit o mare problemă. Cum să accept eu sa mă contracandideze și alții. Dacă se întâmplă ca la alegerile în care l-a bătut prostănacul de Geoană pe bătrânul Iliescu.  Sau ca atunci când plagiatorul  l-a bătut pe prostanac.  Și-a făcut calcule seci Dragnea și a ajuns la concluzia  că poate  să se întâmple și la el la fel. Dacă îl bate amărâtul de Șerban , copilul adoptiv al lui Iliescu. Și atunci, ce se gândește el.  Măă.. , ia să-i elimin eu pe contracandidații  ăștia  ai mei. Și să candidez eu singur.  Dar,  după o noapte de nesomn, când a visat că s-ar putea să i-o tragă nemernicii ăștia care îți râd  în față,  dar te fac pe la spate fară săpun, se poate întâmpla să nu te voteze, și să nu faci 50%. Și pac, se reiau alegerile,  iar atunci vazând că ești terminat, apar ca din pământ alți competitori  mai aprigi. Că,  unul ca Ivan, stă la pândă.  Ce faci atunci.  Hopaa… Stai că stiu . Aplic metoda referendumul , chem morții la vot. Așa face netotul și iese sigur președintele partidului, ca și Kim Ir Sen sau împușcatul, ca avem exemplul nostru, aci aproape .

 Dușmanii  își mușcă buzele. Uite al dracu, ne-o trase traseistul ăsta,  fără săpun.  Stau  și așteaptă  ziua când Livia Stanciu îl bagă la mititica vreo trei ani. Și să vezi alte alegeri democratice în partid. Alți viteji,  fără valoare și oameni fără curaj se bat pe locul  lăsat gol.  Sper că nu iar vreunul singur. Că începe să-mi pară rău de împușcatul. Măcar ăla era patriot, nu ca trădătorii aștia de acum.

Dumitru TUDOR

P.S. Îmi cer iertare cititorilor mei pe care i-am obișnuit cu povestioare. Dar nu m-am putut abține. Aferim.

 

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.