You are here: Home // Coltul teparului, Dezvaluiri // Escrocii sentimentali de pe internet

Escrocii sentimentali de pe internet

Din ce in ce mai multe cupluri se formeaza online si nu mai este o surpriza pentru nimeni atunci cand partenerii povestesc ca s-au cunoscut pe internet. Chiar daca site-urile dedicate gasirii sufletului pereche, matrimonialele nu mai sunt neaparat la moda, a crescut popularitatea retelelor sociale online, unde oamenii se regasesc, reiau legaturi din trecut sau cunosc oameni noi. Insa nu toate relatiile incepute pe internet sfarsesc bine, sunt foarte multe femei care povestesc cum au fost victimele inselatoriilor, fie sentimentale, fie legate de bani. Cum recunoastem escrocii sentimentali de pe internet?

Barbatii din alte tari

 Chiar daca se poate sa nu gasesti dragostea vietii tale in blocul de vis-a-vis, ci peste mari si tari, ar trebui sa stii ca barbatii care sunt cu adevarat interesati intr-o relatie serioasa isi cauta partenere aproape de zona in care locuiesc. Gandeste logic: daca un barbat urmareste sa petreceti cat mai mult timp impreuna si sa deveniti un cuplu, de ce si-ar dori sa fii la sute sau mii de kilometri distanta? Poate ca are ceva de ascuns? Cu cat este mai departe de tine cu atat e mai putin probabil sa aveti cunostinte comune care iti pot da referinte despre el. E indicat sa nu raspunzi mesajelor de peste mari si tari, pentru ca nu faci altceva decat sa incurajezi o comunicare ce nu duce nicaieri.

Declaratiile de dragoste.

Daca ati corespondat de cateva ori prin mesaje private, e-mailuri sau messenger si deja a ajuns sa iti faca declaratii de iubire, fara a te fi vazut vreodata fata in fata, afla ca ai de-a face cu un astfel de escroc sentimental. Barbatii care sunt echilibrati si care doresc cu adevarat o relatie stiu ca aceste lucruri se cladesc in timp si nu vor face astfel de declaratii imature. Pana cand nu cunosti un om fata in fata, pana cand nu ii vorbesti si nu petreci timp alaturi de el, nu ai de unde sa stii cum este el cu adevarat, mai ales ca e foarte usor sa joci un rol in spatele unui ID de messenger. Daca primesti un astfel de mesaj, spune-i ca se misca mult prea repede si ca vrei sa va vedeti si sa povestiti inainte de a face declaratii de dragoste. Un astfel de raspuns alunga de obicei escrocii sentimentali.
Banii imprumut

 Vorbiti de ceva timp deja si simti ca aveti o legatura speciala, abia astepti sa vorbiti zi de zi, chiar daca nu v-ati vazut fata in fata. Asta pana in ziua in care iti cere bani imprumut. Escrocii de pe internet stiu cum sa se faca placuti si cum sa impresioneze o femeie. Iti va spune ca mama lui este bolnava, ca el este bolnav si are nevoie de o operatie, ca isi doreste sa vina sa te vada, dar nu are bani (in special in cazul barbatilor din ale orase). Fii atenta atunci cand iti sunt cerute informatii foarte personale, cum ar fi contul bancar sau numarul cartii de credit. Un barbat care e cu adevarat interesat de tine, nu te-ar intreba niciodata asa ceva.
Graba strica treaba

Poate ca e foarte nerabdator sa te cunoasca si de accea forteaza putin limita, insa poate la fel de bine sa fie pur si simplu un escroc. Astfel de oameni isi doresc sa iasa rapid din “lovitura” pe care o dau, pentru a-si putea gasi alta victima. Cei care iti cer inca de la prima conversatie numele complet, numarul de telefon sau adresa de acasa, sau care iti dau numarul lor de telefon si te incurajeaza sa ii contactezi desi abia va cunoasteti, ar trebui sa iti ridice un semn de intrebare. Nu uita ca pana si persoanele cu care te-ai intalnit deja de cateva ori pot sa nu fie sincere, ce sa mai zicem de un barbat cu care ai vorbit o singura data si asta online? Indiferent cate complimente iti face, indiferent cat te simti de singura si cat de disperata esti in gasirea unui partener, nu da datele tale personale unui om pe care nu il cunosti.

Detectivul de serviciu

 

Tags: escrocul sentimental, despre escrocii sentimentali, escroc sentimental pe internet, ce inseamna escroc sentimental, escroci sentimenta;i, a găsit cineva să se împrumute pe net?, excrocii pe internet, escroci pe internet, escroci sentimentali pe internet, escroci sentimentali care se dau soldati americani

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.