You are here: Home // Detectivi // Este bine să îţi spionezi partenerul de viaţă?

Este bine să îţi spionezi partenerul de viaţă?

Argumente pro şi contra

 

Teama că te înşeală poate apărea la un moment dat chiar şi în cele mai solide relaţii.

Mulţi sunt de părere că nu este moral să îţi spionezi partenerul chiar dacă ai sentimentul că a călcat strâmb, alţii, din contră, susţin că trebuie să ştii adevărul prin orice mijloace.

Redăm mai jos câteva argumente pro şi contra spionării iubitului tău!

Argumente contra spionării iubitului:

Refuzi comunicarea

Dacă ai dubii în privinţa iubitului, specialiştii în cuplu susţin că cea mai bună metodă prin care poţi să dai de capăt acestei frământări este comunicarea deschisă. Aşadar, alegerea metodei de verificare a e-mail-urilor sau a telefonului mobil nu este soluţia recomandată. În acest caz, comunicarea duce la cultivarea încrederii şi sincerităţii din partea amândurora. Evită să te complaci în diverse situaţii, care oricum vor duce la deteriorarea relaţiei voastre, şi alege calea comunicării deschise.

Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face

Ghidează-te după acest proverb străvechi şi vei renunţa rapid la ideea monitorizării iubitului. Ţie ţi-ar plăcea să îţi fie invadat spaţiul intim, chiar şi de către iubitul tău? Pune-te puţin în locul lui şi acceptă ideea că trebuie să aveţi o discuţie pe această temă. Relaţia voastră nu va mai fi la fel dacă sentimentele voastre sunt tributare suspiciunii constante.

Lipsa totală de încredere

Un alt argument care militează împotriva idei de spionaj este lipsa încrederii în partener. Odată instalată în relaţie, această stare de nelinişte va acţiona mereu ca un bumerang care se va întoarce împotriva ta.

Fie că îi verifici poşta electronică, sms-urile, apelurile telefonice sau programul orar, atunci când îi încalci dreptul la intimitate îi trădezi încrederea. În acest fel, ar trebui să te întrebi dacă vrei ca această relaţie să dureze, întrucât toată această stare nu îţi aduce liniştea de care ai nevoie şi oricând poate reizbucni.

Îţi consumă timpul şi te înnebuneşte

Pur şi simplu renunţă la această idee. Dacă instinctul este atat de puternic şi îţi spune că te înşeală atunci părăseşte-l. Evită să îţi pierzi energia, timpul şi nervii în căutarea dovezilor care să îţi confirme că te înşeală.

Argumente pro spionării iubitului:

Vei fi mai liniştită

Când îţi spionezi iubitul şi afli adevărul vei fi mult mai împăcată sufleteşte. Fie că te înşală sau nu, invadarea spaţiului intim este singura modalitate indubitabilă de a afla care este adevărul.

Te convingi că merită să ai încredere în el

Pe langă faptul că vei fi mai liniştită, aflarea secretelor iubitului tău îţi va oferi ocazia, în cazul în care nu te înşală, să îi acorzi încredere. Relaţia voastră va fi mult mai strânsă astfel, iar beneficiile nu vor întarzia să apară.

Afli dacă mai merită să investeşti timp şi sentimente în relaţie

De ce să te chinui cu sentimente confuze, gânduri şi idei care îţi distrug sănătatea şi psihicul? Află mai rapid dacă se merită sa mai stai în relaţie, alocându-i timp şi sentimente. Spionează-l şi află ce fel de om este cu adevărat!

Tu ce părere ai? Ţi-ai spionat iubitul? Şi dacă da, cu ce te-a ajutat?

 

Detectivul de serviciu

 

Tags: daca visezi ca spionezi partenerul, ii bine sa iti spionezi iubitul, cum sa spionezi sotul pe telefon, parteneri de viata

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.