You are here: Home // Detectivi // Eşti în concediu medical?

Eşti în concediu medical?

Şefii au pus deja detectivii particulari la treabă

Angajatorii de top se pare că sunt dispuşi să platească între 15-30 de euro pe oră numai pentru a-şi verifica angajaţii cu funcţii de conducere, aflaţi în concediu medical.

Astfel, mai nou, pe urmele celor declaraţi oficial bolnavi sunt şi detectivii particulari.

În ultima lună am primit mai multe  solicitari din partea reprezentanţilor firmelor mari care au dorit să îi verifice pe executivii declaraţi în concediu medical. Din păcate, suspiciunile acestora sunt întemeiate în majoritatea cazurilor. Nu de puţine ori, ne-am plimbat şi prin Europa pentru a-i urmări pe “bolnavi” cum îşi petrec “concediul medical” în Alpi sau în alte zone”, a declarat Catalin Lixandru, detectiv particular în Bucureşti.

Astfel, se pare că angajatorii de top nu mai au răbdare să urmeze noua procedură legată de concediul medical, şi preferă să rezolve situaţia într-un stil personal.

Pe langă acest tip de solicitări, un detectiv particular îşi dedică activitatea probării “infidelităţilor”. Acestea asigură 80% din onorariul unui detectiv. Iar politicienii, oamenii de afaceri şi vedetele bat la uşa acestora din ce în ce mai des.

Infidelităţi, verificarea partenerilor de afaceri şi chiar solvabilitatea unei firme”, a punctat detectivul Lixandru respectand, însă, clauza de confidenţialitate.

Şi românii din diaspora apelează la serviciile detectivilor de aici pentru a-şi verifica viitoarele partenere de viaţă sau chiar soţiile, alteori copii rămaşi singuri acasă.

O investigaţie de lungă durată are un tarif pe măsură, în medie între 500-800 de euro pentru un interval de două săptămâni. Pentru o durată mai lungă sau care presupune resurse mai mari de efective, trasee, etc. , depăşeşete şi 2000 de euro.  Dar cum clientela este în general formată din oameni cu venituri peste medie, preţul nu devine un impediment. Astfel, criza nu a afectat prea mult veniturile detectivilor particulari.

Detectivul de serviciu

 

Tags: detectivi particulari

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.