You are here: Home // Detectivi // Facebook, cel mai bun detectiv!

Facebook, cel mai bun detectiv!

Moment şocant pentru o femeie care şi-a făcut cont pe Facebook. Ce făcea bărbatul ei a lăsat-o fără cuvinte

O britanică în vârstă de 39 de ani care s-a decis să-şi facă un cont pe Facebook, a avut parte de şocul vieţii ei când a descoperit ce făcea soţul ei.

Nicolette Smith şi soţul ei, Stephen Smith, în vârstă de 52 de ani, treceau printr-un moment dificil în căsnicie din cauza neînţelegerilor. Aceştia trăiau separat de ceva timp şi pentru că nu ştia nimic de soţul ei, femeia şi-a făcut cont pe Facebook pentru a accesa contul bărbatului. A fost şocată când a descoperit o poză a acestuia alături de o tânără de 19 ani.

În timp ce ea îşi făcea griji pentru el, soţul ei nu numai că se relaxa într-o ţară din Africa, dar se şi căsătorise între timp cu o localnică, o tânără în vârsta de 19 ani. Pe baza fotografiei, Nicolette a alerat autorităţile britanice, acuzându-şi soţul de bigamie.

Bărbatul a reuşit însă să scape de puşcărie, susţinâd că a trimis actele de divorţ chiar în ziua în care se căsătorise cu noua lui soţie. Spre satisfacţia lui Nicolette, fericirea soţului ei în braţele unei alte femei nu a durat prea mult căci tânăra originară din Africa l-a părăsit. Prea târziu însă, caci Nicolette a înaintat actele de divorţ. 

Detectivul de serviciu

 

Tags: cel mai bun facebook fe, facebook

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.