You are here: Home // Uncategorized // Femeile… cu buzele „tivite”!

Femeile… cu buzele „tivite”!

Eram tânăr şi mă duceam seara în sat să mă întâlnesc cu câte o fată. Mama când mă vedea că mă îmbrac frumos ştia unde merg. Odată, a încercat să îmi dea un sfat, aşa cu grjă părintească, să nu mă supăr.
„Mamă, treaba ta cu cine te întâlneşti, dar te rog să te fereşti de fetele cu buze tivite.”
„Da’ ce au mamă astea, de mă faci atent la aşa ceva?!”
„Mamă, se zice că sunt ale dracu’ rău de tot, de nu te poţi înţelege cu ele!”
Atunci am luat-o cam în glumă, pentru că eram prea tânăr şi nu prea aveam eu experienţă cu fetele. Într-o altă seară, la fel îmi zice mama: „Mitică, vezi mamă, mai verifică şi tu din ce viţă se trage.” Adică, voia să spună din ce neam se trag, din ce fel de familie.
Acum, la vârsta mea, după 23 de ani de muncă de detectiv, când vin soacrele mari şi mă roagă să verific din ce „viţă” se trag viitoarele mirese, am început să înţeleg ce vroia mama să îmi spună, ea, o femeie simplă de la ţară, Dumnezeu să o odihnească în pace.
Experienţa de viaţă şi profesie, îmi permit acum să explic mai pe larg ce vroia să-mi zică mama mea, sigur în termeni academici, vezi doamne, între timp am învăţat şi noi destulă carte, gândindu-mă că poate experienţa mea de viaţă va fi de vreun oarecare ajutor tinerilor de azi care mai citesc presa, şi îi interesează subiectul, măcar ca fapt divers.

 
Să te fereşti de femeile cu buze „tivite”, că sunt rele maică!

 
Ca să dăm un raspuns stiinţific, iată ce spun psihologii, oameni cu carte multă în domeniu, despre „personalitatea buzelor la femei”.
buze subtiriCică, buzele vorbesc despre detaliile care ţin de personalitatea afectivă. Ele ascund o senzualitate măsurată şi selectivă. Femeile cu buzele subţiri (tivite, cum zicea mama mea)  şi fine caută calitate şi nu cantitate, dar au tendinţa de a acorda atenţie unora, neglijindu-i pe alţii, chiar dacă este vorba despre persoane apropiate. Sunt persoane rafinate cărora le place  lucrul bine făcut, cu subtilitate şi o prezentare frumoasă. Dar au tendinţa să aleagă extremele.

 

 

 
buze groaseBuzele groase, trădează o personalitate senzuală, care se află mereu în căutarea plăcerii. Ele vor multă…„prospătură”. Au incredere în capacitatea lor de seducţie, se simt atrăgătoare, motiv pentru care îşi dau mereu „ochii peste cap” şi tot cautând în stânga şi în dreapta se supun firesc riscului de a fi dezamăgite în dragoste.
Întorcându-ne iarăşi la buzele „tivite”,  psihologii spun că acestea arată determinare, putere de stăpânire şi autoritate. Iată trei elemente care îi sperie pe bărbaţi şi fug de ele ca „dracul de tămâie”.
Ele ştiu ce vor de la viaţă, se luptă pentru atingerea obiectivelor personale prin toate metodele şi mijloacele ortodoxe şi neortodoxe, iar când este nevoie, chiar le inventeză.
Nu sunt firi lăudăroase, nu prea vorbesc despre ele şi preferă faptele în locul vorbelor. Când sunt în momente de criză devin explozive, manifestându-şi verbal şi franc nemulţumirile şi frustrările. Ca subalterne, le placi şi nu le placi.
Francheţea lor, te pune pe gânduri, nu mai ştii dacă să le preţuieşti sau să scapi de ele. O dilemă grea care te pune la încercare.
Un sfat pentru manageri, nu vă luaţi secretare cu buzele subţiri. Puneţi-le şefe la resurse umane.
Vreţi o secretară care să vă binedispună când veniţi dimineaţa la serviciu. Luaţi una cu buzele cărnoase, atenţie, naturale, nu siliconate, care le-a avut iniţial subţiri.
Buzele mari constituie un semn al firii deschise spre aventură (ceea ce îşi doresc aproape toţi şefii), spre noutate, spre explorarea necunoscutului, orientate către lume şi „noi” experienţe.
Femeile cu buze „tivite” sunt mai pragmatice şi mai dure.  Cred că aţi înţeles diferenţa, acum.
P.S. 1: Acum, ca o concluzie, de ce se ferea mama mea. Ca orice mamă de baiat nu voia o noră care, „să-i încalece baiatul”. Dacă avea sau nu dreptate, vă rog comentaţi şi dumneavoastră sub articol. Cât mai mulţi. Pentru a învăţa şi alţii din experienţa noastră.
P.S. 2:  După ce am scris aticolul de mână, l-am dat fiului meu să-l bată la calculator, fiind sigur că astfel îl va citi.

 
Dumitru TUDOR

Tags: ce fel de fete is fetele cu buze mici, buzele groase, barbatii prefera fetele cu buzele mari?, barbatii cu buze subtiri, buze mari la femei, de ce au femeile buzele groase, buzele la femei, buze tivite, femeile cu buzele subtiri le plac barbatilor, ce inseamna tiveste

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.