You are here: Home // Detectivi // Firmele de leasing apelează la detectivi particulari pentru a-i “prinde” pe datornici

Firmele de leasing apelează la detectivi particulari pentru a-i “prinde” pe datornici

Nu v-aţi plătit ratele la leasing? Uitaţi-vă cu atenţie în oglinda retrovizoare. S-ar putea sa aveţi pe cineva pe urme. Detectivii particulari sunt tot mai căutaţi de firmele de leasing şi fac orice să-i prindă pe cei care se dau dispăruţi de la plata ratelor.
Numărul oamenilor care nu şi-au mai achitat ratele la leasing s-a dublat de la începutul anului. La fel şi numărul autoturismelor confiscate, care a sărit de 10 mii în toată ţara. Companiile de leasing spun că au probleme mai ales cu maşinile scumpe şi foarte scumpe, cumpărate de românii care nu s-au gândit la ratele lunare prea mari.
Însă, între timp, mulţi şi-au pierdut locul de muncă, sau afacerea cu totul. Acum, mai ales în cazul maşinilor de lux, firmele de leasing apelează la detectivi particulari ca să mai poată recupera autoturismele.
Acestea este cazul unui bărbat de 40 de ani, patron de agenţie imobiliară. A luat în leasing un SUV de 100.000 de euro şi, de ceva timp, nu mai răspunde la telefon. Nici la mobil, nici la sediul firmei. Practic, omul a dispărut. Puţină documentare şi detectivii află motivul: firma bărbatului este în insolvenţă.
Nu e o joacă de-a detectivii. Sunt sume mari la mijloc. După trei luni de neplată, executorul vă bate la uşă. Uneori, maşinile sunt găsite la timp, dar nu neapărat… întregi. Firmele de recuperare spun că apelează la serviciile detectivilor, în medie, într-un caz din zece.

 
Detectivul

Tags: detectivi particulari

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.