You are here: Home // Investigatii // Gelozia la români e boală naţională!

Gelozia la români e boală naţională!

gelozieGelozia la români e boală naţională! Cel puţin asta spun detectivii particulari  care, în 80 la sută din cazuri, sunt puşi să spioneze soţiile (amantele) sau, după caz, soţii (amanţii) infideli. Iar afacerea creşte de la o zi la alta, “spionii” particulari învârtind bani frumoşi.
Dacă vrei să afli ce face nevasta în timpul liber, dacă are un amant sau cum cheltuie banii, angajează un detectiv particular. Există zeci de firme care ofera astfel de servicii. “Tarifele variaza între 80 şi 100 de euro pe zi, în funcţie de complexitatea cazului. Cele mai multe cazuri sunt cele de gelozie – infidelitate, iar, din experienţa mea, în peste 80 la sută din dosare, temerile clienţilor s-au dovedit a fi reale. Au fost cazuri care au costat 3-400 de euro dar am avut si cazuri de cateva mii”, spune Marian S., unul dintre cei mai vechi  detectivi autorizati din Bucureşti.

CLIENT BOGAT, SOŢIE INFIDELĂ
Cei mai mulţi clienţi ai detectivilor particulari sunt, bineînţeles, cei cu bani. Au existat însă si cazuri de oameni cu o condiţie modestă care, mânaţi de gelozie, şi-au vândut din casă pentru a afla ce face partenerul. “Investigaţia dureaza între 3 zile şi 1-2 luni, depinde de dificultatea cazului. Clientul primeşte un raport complet ce cuprinde fotografii, înregistrări video şi un material cu detalii despre ce a făcut persoana urmarită”, spune detectivul. Bărbaţii sunt cei care apeleaza cel mai mult la detectivi, dar nici femeile nu se lasă mai prejos.

SE SIMPLIFICĂ DIVORŢUL
“Am avut un caz în care o femeie, om de afaceri, şi-a bănuit soţul că, în loc să plece în deplasări de serviciu în străinatate, se duce la mare cu amanta. S-a dovedit a fi  adevărat, iar dosarul meu a determinat accelerarea şi simplificarea divorţului”, a declarat un  detectivul.

OBLIGATIILE CLIENTULUI
Clientul încheie un contract cu detectivul şi se obligă să plătească toate cheltuielile necesare investigaţiei, de la deconturi de transport, cazare, etc. .

Detectivul

Tags: detectivi particulari, gelozia

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.