You are here: Home // Actualitate, Dezvaluiri // Gherghe vrea locul lui Duicu! Care loc?

Gherghe vrea locul lui Duicu! Care loc?

Constantin Gherghe, primarul Severinului, a început să negocieze la foc continuu cu senatorul PSD Şerban Nicolae funcţiile lăsate vacante de infractorul pesedist Adrian Duicu, cele de preşedinte al PSD şi şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi. Prima parte a negocierilor s-a purtat departe de “urechile” pereţilor Primăriei din Turnu Severin. Telefoanele le-au avut insa, asupra lor. Astfel, vineri, 9 mai 2014, Gherghe, zis şi Costică fifty-fifty, s-a plimbat prin parcurile milenarului oraş Drobeta-Turnu Severin la braţ cu Nicu Şerban, senatorul dinamovist care a recunoscut că nu şi-a onorat nici măcar o promisiune făcută mehedinţenilor în campania din 2012!

De ce l-a abordat Costică fifty-fifty pe “onorabilul” Nicu? Pentru că pedelistul Gherghe ştie că pesedistul Şerban are potecă prin biroul premierului Victor Ponta. De aceea, Costică fifty-fifty a “sădit” prin parc o negociere ca de la avocat la avocat. El, ca primar de Severin, să aducă voturi cu nemiluita lui Ponta în campania pentru prezidenţialele din noiembrie, iar premierul să-i ofere, acum, două funcţii: atât pe cea de preşedinte al PSD, cât şi pe cea de preşedinte al CJ Mehedinţi – asta ca să mulţumească cele două capete ale balaurului Costică fifty-fifty!
Încântat de ce aude, neputinciosul senator Nicu Şerban a văzut în propunerea lui Gherghe o posibilitate ivită din neant pentru a se gudura pe lângă liderul PSD, Victor Ponta. Acum nu este chiar atât de clar dacă Gherghe vrea locul lui Duicu de la Mehedinţi sau de la Rahova! Au uitat insa sa stea de vorba si cu procurorul Sopalca. Acesta are un cuvant greu de spus. Bursa Zvonurilor o să vă ţină la curent cu alte episoade din serialul DNA “Culisele Severinului”!
Articol preluat din ziarul PUTEREA, publicat in data de 11.05.2014
Detectivul de serviciu

Tags: constantin gherghe

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.