You are here: Home // Actualitate // Glontele… buclucaş!

Glontele… buclucaş!

 

Evelyne Muxart, o tânără de 20 de ani, căsătorită, suferind de migrene continue timp de şapte luni, a aflat cu prilejul unei radiografii craniene (şi a intervenţiei chirurgicale care a urmat) că durerile ce o chinuiau, îi erau provocate de un glonte pătruns în cutia craniană. Ancheta poliţiei a stabilit că acest glonţ a pătruns în cutia craniană pe când dormea liniştită lăngă soţul ei, Bernard Muxart.

Explicaţia? Într-un moment de disperare, afându-se într-un şomaj prelungit, soţul ei, hotărât ferm să se sinucidă, a tras primul glonte în capul iubitei sale soţii. Pe care nu se îndura s-o lase singură pe lume. Că a ţintit prost, s-a văzut, trezind-o doar din somn şi provocându-i acea nevralgie prelungită.

Poliţia n-a putut stabili motivele pentru care Bernard nu s-a sinucis. Probabil, din prea multă iubire pentru soţia sa.

Atenţie soţii! Controlaţi-vă soţii înainte de culcare. Cine ştie, cu un pistol ascuns, sunt capabili de acte înalte de „iubire”.

 

Detectivul de serviciu

Tags: glonte

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.