You are here: Home // Actualitate // Happy- end la Dîrvari, cu muzici, mici, vin şi suc

Happy- end la Dîrvari, cu muzici, mici, vin şi suc

Vasilică a bătut bine toba în campania electorală de la locale, din anul trecut. A făcut-o în registru politic, nu ca la Mambo Siria, şi a ajuns primar la Dîrvari. Cum muzica din administraţia locală are o altă partitură, Vasilică Ologu a dat de necaz şi era cât pe ce să-şi piardă toba şi agoniseala din tolbă. Sediul primăriei a fost pus sub sechestru, din cauza unor datorii, însă, în cele din urmă, poblema s-a rezolvat. De bucurie, primarele a făcut cinste cu mici, vin şi sucuri.

Garduri de cimitire, la schimb cu sediul primăriei !

Fostul primar al comunei Dîrvari  a vrut ca şi spiritele morţilor din trei cimitire ale localităţilor arondate să aibă bătătura lor. Împrejmuită, să nu intre hoţii şi câinii… bagabonţi ca la mândra cu casa- n colţ şi fără gard. Numai că, dintr-o privire, Vasilică Ologu, primarul pe stil nou, a considerat că lucrarea este prea scumpă  şi s-a  pus rău cu meseriaşii. Oricum, această dispută este şi acum în ceaţă. Cert este faptul că pentru a-şi recupera banii, constructorii au trecut la executări silite şi, în ultimă instanţă, s-a pus sechestru pe sediul primăriei. Vasilică al celor din Dîrvari a bătut din nou toba. Si a făcut-o bine ! Prin grija autorităţilor judeţene, conflictul a fost stins, iar Vasilică a defilat bucuros prin cenuşa… imperiului politic ! Şi s-a dovedit şi generos. În discurs faţă de cei care l-au ajutat şi… în concret faţă de localnici veniţi să vadă ce băiat de-al lui… Galibardi este alesul lor!

Muzici, mici vin şi suc pentru cetăţeni

 

orimarul Ologu Vasilica
Vasilică Ologu ştie să fie recunoscător. În faţa câtorva săteni rătăciţi prin faţa sediului primăriei, el le-a mulţumit vârfurilor Consiliului „judeţan” pentru ajutor, dar şi pentru sprijinul ce va să vină, prin care „ toate drumurile (…) se va asfalta”. Mai mult, în sunete de muzică de petrecere, din asta modernă, le-a oferit celor ambetaţi de reuşită, pe gratis a zis el, mici, vin şi suc. Ultima licoare era pentru cei care se îmbată… politic şi cu apă chioară.

Vasilicăăăăă, se mai poate !

Întocmai ca tizul lui, mielul Vasilică, plimbat de unii ,acum, de sărbători, cu fundă roşie la gât, şi pe care dacă îl atingi, contra câtorva bănuţi, îţi merge bine tot anul viitor, primarele de Dârvari nu a fost …sacrificat pentru greşelile făcute. Dimpotrivă, a primit ordin de mobilizare pentru anul 2014, cînd un alt taifun politic va întoarce România pe dos. Şi dacă-i ordin, cu plăcere! Vasilicăăăăă, se mai poate! După cum ştii, între formaţiile… The Brele, Mambo Siria şi scaunul de primar nu ai avut de făcut decât un pas. Cu mici, bere sau vin pe gratis… în falş, onorabilii tăi alegători nu vor înţelege nici dincolo de moarte că greşelile pe care le faci sunt plătite din dările lor. Că nu mor…toboşarii cînd vor gorniştii ! Cu oareş’ce pomană, trombonistul domină orchestra. Şi o conduce spre happy- end!

Detectivul Nae

Tags: cautati muzici de copii, primarul ologu vasilica, -stiri despre primarul de la dirvari, vasilica ologu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.