You are here: Home // Diaspora // In Spania, 19 cetăţeni români arestaţi pentru furtul a o mie de kilograme de cupru

In Spania, 19 cetăţeni români arestaţi pentru furtul a o mie de kilograme de cupru

10 August 2013

Poliţia catalană (Los Mossos d’Esquadra) a arestat 19 cetăţeni români, sub suspiciunea că furau cupru din fostul sediu al companiei Telefónica din Barcelona, informează sâmbătă cotidianul catalan La Vanguardia, citat de Agerpres.
După cum a informat sâmbătă un comunicat al poliţiei catalane, faptele s-au petrecut marţi, 6 august, când un martor a sunat la poliţie pentru a anunţa un posibil furt, iar mai multe patrule s-au deplasat la faţa locului. Poliţiştii au găsit la subsolul clădirii circa 30 de persoane care sustrăseseră o mie de kilograme de cabluri şi tuburi şi care, văzându-i pe poliţişti, au luat-o la fugă. Poliţia a reuşit să-i prindă pe 11 dintre ei. Câteva ore mai târziu, agenţii au arestat alte opt persoane. Ulterior, toţi cei arestaţi au fost puşi sub acuzare, dar vor fi judecaţi în stare de libertate.
Numai în ultima săptămână, poliţiştii catalani au arestat circa 30 de persoane pentru delicte similare în acelaşi loc, din cauza faptului că respectiva clădire a fost abandonată în 2011 şi se află într-o stare destul de avansată de degradare. Din cauza numărului mare a acestor incidente, poliţia a intensificat paza în zonă

Tags: furturi in spania

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.