You are here: Home // Investigatii // Investigaţie în lumea recuperatorilor

Investigaţie în lumea recuperatorilor

Cât costă “deranjul” şi pe ce sume se angajează bătăuşii

recuperatori“Pentru 1500 de euro trimit în spital orice duşman, iar pentru 5.000 îi rup şi o coastă”. Aşa sună oferta unor indivizi care se recomandă pe internet batăuşi sau recuperatori.
Şi sunt destui naivi care cred că îşi pot rezolva problemele apelănd la ei, fără să ştie că pot înfunda la randul lor puşcăria alături de aceşti infractori.
Discuţie telefonică:
Recuperator: “Îmi spuneţi exact ce vreţi să-i fac, numai să-l bat nu e nici o problemă. Să-i rup o mână, un picior, e mai complicat, dar să îl bag în spital nu e nici o problemă. Îmi trimiteţi o poză cu persoana vizată, îmi spuneţi din ce oraş”
Client: “Cât ar costa?”
Recuperator: “1500 de euro fară transport”
Client:”Şi dacă totuşi vă dau 2.500 de euro îi rupeţi şi o mână?
Recuperator: “Nu, e o suma destul de mică pentru aşa ceva.
5.000 de euro”
Pare incredibil, dar în aceşti termeni decurge discuţia cu un individ care se recomandă pe internet că are “48 de centimetri circumferinşa braţului şi frică de nimic”.
Reporterul ProTv îi spune că vrea, chipurile, să se răzbune pe cineva şi raspunde că e dispus să facă orice atâta vreme cât e plătit. Nu execută asasinate la comandă, deşi cerere ar exista, susţine el.
Din păcate, astfel de înţelegeri sunt reale. Procurorii spun că interlopul Dumitru Mironescu i-ar fi dat 30.000 de euro celui care trebuia să îi arunce rivalul în aer, pe Bogdan Măraru.
În lumea interlopă există şi indivizi care promit să recupereze prin forţă banii daţi cu împrumut. Iată oferta unuia care se recomandă liderul unui grup de 4 basarabeni: “Baieţii sunt din Vidin, nu au dat erori niciodată. N-au soră, n-au frate, n-au nimic. Nu e loc de întors. El poate sa fie mandatarul lui peste că tot şi-o ia”.
“Unde am fost nu ne-am făcut de ras. Sunt persoane din Bucureşti care ne cunosc, că au mai aplelat la noi. Odată ce urcă cu noi în maşină, nu are cum să zică nu pe sistemul ăsta noi mergem de 15 ani şi nu am avut nici o problemă”.

Operaţiunea ne-ar costa 15% din suma de recuperat, în acest caz 15.000 de euro. Procent ce creşte pe masură ce datoria este mai mică.
Cei care apelează la asemenea metode sunt pedepsiţi de lege pentru instigare. La fel poate păţi şi un individ care ne spune ca vrea să recupereze nişte bani.
Legea îi pedepseşte în egală măsură şi pe cei care comit o infracţiune, dar şi pe cei care o comandă şi plătesc pentru ea.
În primavara acestui an, procurorii DIICOT au prins un grup de infractori romăni şi moldoveni care recuperau sume importante în valută, folosindu-se de violenţă şi arme de foc.
Sursa : Internet PRO TV.

Tags: recuperatori si batausi la comanda, recuperatori, recuperatori moldoveni, recuperatori bani contact, basarabeni in vidin, recuperatori bani basarabeni, cauta adrese de recuperatori de bani din moldova, moldoveni recuperatori, recuperatorii moldoveni

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.