You are here: Home // Dezvaluiri, Justitie // IONEL GEORGESCU SI DORU DUMITRESCU IN CARACATITA LUI DUICU

IONEL GEORGESCU SI DORU DUMITRESCU IN CARACATITA LUI DUICU

Ionel Georgescu şi Doru Dumitrescu infiltrau oamenii lui Duicu în instituţiile statului. Concluzia a fost trasă de anchetatorii care au cerut arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi. Astfel, Ionel Geogescu a fost cel care a încercat să dea mai departe CV-ul Elisabetei Ponea, astfel încât să fie angajată în DNA. Cel de-al doilea, Doru Dumitrescu a încercat să intervină pentru Ştefan Ponea, ca acesta să ocupe o funcţie în IGPR.

 

În rechizitoriul procurorilor DNA se arată că Ionel Georgescu, subsecretar de stat în MAI, originar din Mehedinţi, este în anturajul lui Adrian Duicu şi este cel care s-ar fi ocupat ca CV-ul lui Adrian Duicu să ajungă unde „trebuie”.
Pe de altă parte, în rechizitoriul procurorilor DNA se arată că în data de 20 martie 2013, Adrian Duicu i-a cerut lui Doru Dumitrescu, adjunct al secretarului de stat în MAI, la vremea respectivă, să discute cu Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, pentru a obţine o funcţie de conducere pentru Ştefan Ponea în cadrul IGPR.
„La data de 20 martie 2013, numitul DUICU IOAN ADRIAN i-a cerut numitului DORU DUMITRESCU (la acea dată adjunct al secretarului de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şef al Departamentului de Ordine Publică din cadrul aceluiaşi minister), să discute cu numitul TOBĂ PETRE (inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române), în sensul de a obţine promovarea numitului PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN într-o funcţie de conducere în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
O discuţie pe aceeaşi temă cei doi au purtat şi pe data de 3 aprilie 2013,, aceştia stabilind să se întâlnească şi să discute în ziua următoare, discuţie la care urma să participe şi numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
Doru Dumitrescu a fost inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi în perioada 1999 – 2005, după care a ocupat funcţia de inspector şef al IPJ Giurgiu timp de un an, iar din 2006 a ocupat diverse funcţii în Ministerul de Interne. Surse din rândul PSD Mehedinţi au arătat pentru mhalert.ro că Doru Dumitrescu se pregăteşte să iasă la pensie şi intenţionează să-i ia locul lui Adrian Duicu la şefia Organizaţiei PSD Mehedinţi.
Ionel Georgescu este subsecretar de stat în MAI.

 
Autor: Oana Mitu    Articol preluat din Informatia de Severin
Detectivul de serviciu

Tags: doru dumitrescu inspector general, caracatita lui duicu, ionel georgescu antifrauda

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.