You are here: Home // Dezvaluiri // Leo de la Strehaia şi Renata Gheorghe se ceartă pe o limuzină de 50.000 euro

Leo de la Strehaia şi Renata Gheorghe se ceartă pe o limuzină de 50.000 euro

Leo si RenataS-a rupt lanţul de iubire… Sau cel puţin asta pare să se întâmple de puţin timp încoace între prinţul ţiganilor, Leo de la Strehaia, şi iubita sa Renata Gheorghe, o fostă „regină” a Piteştiului în urma unui concurs de frumuseţe. Devenită personaj al lumii mondene după ce s-a afişat la braţul generosului Leo de la Strehaia, Renata pare să fi uitat de unde a plecat, după cum spune  un vechi proverb românesc cu tâlc. Asta, pentru că, deşi automobilul argintiu marca BMW pe care îl conduce este pe numele său, acesta îi aparţine în realitate prinţului ţiganilor.

Cunoscut şi apreciat de reprezentantele sexului frumos pentru generozitatea sa, Leo de la Strehaia a schimbat macazul cu piteşteanca Renata şi a trimis-o direct în instanţă, după mai multe plângeri la poliţie, fosta miss refuzând cu orice preţ să recunoască faptul că automobilul în valoare de 50.000 de euro a fost primit de la Leo de la Strehaia. Pentru că nu s-au înţeles deloc asupra acestui „mic amănunt”, prinţul ţiganilor a dat-o în judecată pe Renata Gheorghe, la acest moment existând pe rolul Judecătoriei Piteşti dosarul cu numărul  10375/208/2013, având ca obiect revendicarea mobiliară.

Apropiaţi din anturajul celor doi susţin faptul că acţiunea în instanţă deschisă de Leo de la Strehaia este pentru a-i demonstra Renatei cine este şeful în această relaţie. Alţii susţin că Leo are toate şansele să demonstreze în instanţă că limuzina de 50.000 de euro îi aparţine, de altfel Renata Gheorghe neavând atâţia bani la dispoziţie din niciun fel de activităţi. Mai mult, există persoane care pot fi chiar martori în proces, aceştia fiind de faţă în momentul în care automobilul i-a fost dat focoasei brunete. Cei doi nu au dat încă niciun semn de împăcare – variantă ce nu poate fi de altfel deloc exclusă – dar riscă oricum să se întâlnească în faţa magistraţilor, la începutul lunii septembrie, după terminarea vacanţei judecătoreşti.

Sursa Internet: Articol preluat din ziarul Ancheta din Jud. Arges

Tags: renata iubita lui leo, nr de telefon a lui leo de la strehaia, renata gheorghe pitesti, renata iubita lui leo de la strehaia, renata amanta lui leo dela strehaia, renata leo, numarude telefon alui leo, numar de telefon leo de la strehaia, grenada leo de la strehaia, renata si leo de la strehaia

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.