You are here: Home // Detectivi // Logică… de detectiv!

Logică… de detectiv!

Un detectiv, confrate de-al nostru, cam afemeiat de altfel, avea trei iubite, dar nu ştia cu care să se însoare, aşa că a decis să-i dea fiecăreia câte 5.000 de euro ca să vadă cum îi cheltuie fiecare.

  • Prima, iese în oraş şi se machiază, îşi ia haine noi, îşi schimbă coafura, îşi face manichiura, pedichiura, tot tacâmul şi-i zice barbatului:
    - “Am cheltuit toţi banii ca să fiu frumoasă pentru tine, pentru că te iubesc aşa de mult.”
  • A doua a ieşit în oraş şi a făcut cumpărături de toţi banii pe crose noi de golf, un CD player, un televizor şi o combină şi i le-a dat bărbatului, zicându-i:
    - “Am cumpărat aceste cadouri pentru tine pentru că te iubesc aşa de mult.”
  • Cea de-a treia ia cei 5.000 de euro şi-i investeşte în acţiuni, îşi dublează suma, returnează cei 5.000 de euro bărbatului şi reinvesteşte restul.
    - “Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru că te iubesc atât de mult.”

 Concluzia:   S-a gândit el mult, mult de tot, la modul în care au acţionat femeile, şi a decis să se însoare cu…cea care avea sânii mai mari!

Tags: femei cu sanii mari, femeie cu sani mari, umor detectivistic

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.