You are here: Home // Dezvaluiri // LOTO-ŢEAPĂ NAŢIONALĂ !

LOTO-ŢEAPĂ NAŢIONALĂ !

Publicat de Ion Coja

A fost suficient ca directoarea agenţiei naţionale să pronunţe numele “Editec” (compania care produce suflanta, bilele şi softul aferent) ca telespectatorii să intre în rolul de detectiv. Şi s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

 

 

Pe site-ul Editec puteţi afla că în interiorul fiecărei bile din cele 49 există o tăbliţă de indentificare cu un cod format din 22 cifre, aşa numitul ARS, cod ce este citit de suflantă şi apare automat în calculator! De asemenea, toate cele 49 de bile trebuie să aparţină aceluiaşi set de bile.
În caz că, una sau mai multe bile aparţin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflantă!

Alt element foarte important! Fiecare bilă înainte de a fi introdusă în suflantă trebuie să fie verificată cu sistemul producătorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie să treacă fiecare bilă.
Primul inel citeşte bila să fie din acelaşi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile şi al treilea greutatea!
Acuma. Ce a prezentat Loteria Română? Mai multe televiziuni au arătat cum se cântăresc bilele. Cu un cântar, obişnuit, de bijutier!!!
Şi atunci se nasc mai multe întrebări. De ce aşa şi nu cu aparatul producătorului, care evident, le-a fost livrat împreună cu suflanta? De ce nu a fost prezentat şi acest sistem? De ce nu s-a menţionat că suflanta poate identifica orice bilă?
Are Loteria Română ceva de ascuns?

Detectivul de serviciu                                                                 Sursa: Internet

Tags: loteria romana, sistem loto o teapa

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.