You are here: Home // Dezvaluiri // MILIONARUL CONSTANTIN BADESCU ISI IA CATRAFUSELE SI PLEACA DIN PARCUL ALUNIS

MILIONARUL CONSTANTIN BADESCU ISI IA CATRAFUSELE SI PLEACA DIN PARCUL ALUNIS

Milionarul severinean Constantin Bădescu îşi strânge lucrurile şi pleacă din Parcul Aluniş, muncitorii săi adunând bucată cu bucată materialele rezultate din desfacerea chioşcurilor şi a altor construcţii din acea zonă.


Încă o afacere păguboasă pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, care în anul 2009 anunţa cu surle şi trâmbiţe că Parcul Aluniş, cunoscut de severineni ca “Valea lui Dinu”, va fi transformat într-o oază de relaxare.
În luna mai 2009, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, declara pentru un cotidian naţional că municipalitatea a întocmit un proiect în valoare de peste 40.000 de euro, bani ce vor fi canalizaţi spre un studiu de fezabilitate. Primăria spera să obţină în jur de două milioane de euro de la Uniunea Europeană în vederea transformării complexului într-unul dintre cele mai importante puncte de atracţie turistică din judeţ.

„Până când vom reuşi să atragem aceste fonduri, primăria s-a asociat cu o firmă pentru amenajarea şi exploatarea acestui complex pe perioada estivală. Aici se  va construi un debarcader unde vor fi aduse în jur de 15 hidrobiciclete, se va amenaja un minicomplex de alimentaţie publică, unde clienţii vor putea servi preparate fast-food, cafea, ceaiuri, băuturi răcoritoare şi dulciuri. În plus, partenerul nostru se angajează să «mobilize» zona cu alei pietonale, spaţii verzi şi spaţii pentru activităţi sportive“, declara la data respectivă primarul Constantin Gherghe.
Partenerul Primăriei Turnu Severin, “investitorul strategic” a fost nimeni altul decât milionarul Constantin Bădescu, un prieten apropiat al primarului Constantin Gherghe, a cărei firmă de construcţii a fost ani de-a rândul abonată la banii publici ai primăriei severinene ori ai Consiliului Judeţean Mehedinţi. S-a făcut curăţenie în parc, s-a dat cu o mână de vopsea, s-a umplut lacul cu apă şi s-au adus câteva hidrobiciclete, nimic deosebit.
La scurt timp, mai exact în data de 4 iunie 2009, primarul Gherghe inaugura Parcul de Agrement Aluniş, făcând o plimbare pe lac cu hidrobicicleta în prezenţa numeroşilor severineni, care veniseră cu mic cu mare să vadă noua locaţie.

Preţurile mari pentru închiriatul hidrobicicletelor,dar şi la produsele răcoritoare au pus repede pe fugă severinenii, astfel că zona a fost ocolită, iar afacerea a murit din faşă.
Este de altfel o altă afacere păguboasă a Primăriei Turnu Severin cu milionarul Costi Bădescu cum îi spun prietenii fiindcă şi Plaja Drobeta, unde nu aveai voie să intri cu vreo sticlă de apă, a avut aceeaşi soartă. La fel s-a întâmplat şi cu transportul public local, la care milionarul a renunţat atunci când clienţii erau tot mai puţini din cauza taximetriştilor locali.

Din câte se pare, omul de afaceri Costi Bădescu, care are probleme cu legea, fiind cercetat din 2012 într-un megadosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, vrea să renunţe la contractul de asociere cu Primăria Turnu Severin privind această locaţie.

Astfel, de câteva zile, muncitorii de la firma lui Bădescu desfac de zor construcţiile amenajate în zonă, materialele rezultate fiind ridicate cu grijă de la faţa locului şi transportate cu maşinile. Ce rămâne în zonă este uşor de descris: bălării, mizerie, un refugiu pentru boschetari şi prostituate, acelaşi peisaj dezolant pentru severinenii care locuiesc în zonă.

 
Sursa: Internet: Informatia de Severin, autor:  Corina Macavei

 
P.S.  Desigur, poate va intrebati ce l-a apucat pe Badescu sa-si ia catrafusele si sa abandoneze aceste afaceri in care a bagat bani grei.
Va dam noi raspunsul.

 
Anul trecut, Badescu a avut un proces greu cu Firma Squirrel srl, administrator Costinel Veverita. Era vorba de o suma considerabila, 8 miliarde de lei vechi ce reprezentau penalitati intr-un litigiu comercial. A fost angajata firma Agentia de detectivi TUDOR care l-a consiliat pe tot parcursul procesului. Badescu, aparat de avocatul de casa Crudiu, a pierdut procesul, a platit imediat banii catre clientul nostru, apoi a inceput scandalul intre Badescu si Crudiu.  Badescu a reziliat contractul cu Casa de avocatura Crudiu si s-a mutat la avocatul Pompil Draghici. Pierdere mare pentru Crudiu, dar si pentru primarul Gherghe care este in  relatie de afaceri cu Crudiu. Acesta este adevaratul motiv pentru care Gherghe l-a pedepsit pe Badescu si i-a reziliat contractele. Nu si-a luat Badescu catrafusele de drag. Atat de tare s-a infuriat Crudiu pe mine( considerandu-ma capul rautatilor) incat mi-a trimis vorba printr-o cunostiinta comuna ca daca nu-l las in pace, „imi sparge fata”, adica ma bate rau de tot. Acum, nu stiu daca el personal, sau pune profesionisti in spart fete. Probabil, cat de curand o sa am o „intrevedere” cu el sa vedem cat este de viteaz cu mine fata in fata. O sa va tin la curent.

 

Oricum daca ma vedeti prin oras cu bandaje la fata, inseamna ca m-a „facut” Crudiu.
Poate ii vine vreo idee lui Badescu sa ma angajeze impotriva lui si a lui Gherghe, si atunci sa vedeti cu ce viteza  le termina procurorii dosarele care stau in nelucrare din ordinul doamnei Bica via doamna Nuti.
Stati cu ochii pe noi.

 
Detectivul de serviciu

Tags: badescu drobeta turnu severin, avocat draghici pompil, pompil draghici, constantin gherghe renunta la primarie, pleaca japonezii din severin, draghici pompil, costi badescu arestat, veverita costinel, constantin badescu 2015, arestarea milionarului din dr tr severin

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.